SANA Lifestyle ger dig...

"LIVSGLÄDJE -
Gör det du älskar och älska det du gör!"

 

SANA Lifestyle

Hanna Larsson har spridit kunskap om träning, hälsa och holistiskt egenvård i över 30år. Tillsammans med maken Petter har hon utvecklat Sanametoden med egen träningsform och coaching.

Våra uppskattade arrangemang med personer vi själva inspireras av pausades av pandemin. Nu är det dags återuppta detta och vi inleder starkt. Känner du dig vilsen i livet, är livet orättvist, är det mycket negativt omkring dig eller vill du kanske få bekräftat att du inte är tokig för att du mår bra? Då är det här en bra aktivitet för dig...

LIVSGLÄDJE - Gör det du älskar och älska det du gör

En kväll med möjlighet till positiva steg för utveckling för både privatpersoner och företag.

Förbered dig på en guidning till insikter om tankar och fluff, och en hel del skratt såklart. Det handlar om att kunna uppleva välmående och glädje, trots en värld som snurrar på allt fortare.

Dennis vill få dig att stanna upp, reflektera, skratta och få nya perspektiv. Det blir inspiration och humor, men även insikter som skapar omedelbar förändring, så att livet känns lättare och passionen får ta plats. 

Om Dennis Westerberg

Dennis Westerberg är föreläsare, författare och mental coach. De senaste åren har han coachat, föreläst och uppträtt för tusentals människor, i olika sammanhang. Han mottog utmärkelsen ”Årets föreläsare 2015” och har varit invald på topp 100-listan över Sveriges bästa talare 2018 - 2021

Hans bok ”Bara en tanke – Din guide till villkorslöst välmående”, har legat högt på försäljningslistorna, och hans ungdomsbok "Jag dog och fick liv igen" nominerades till Storytel Awards. Nyligen kom barnboken "Marsipan och tankemysteriet", som hjälper barn att komma över oroande tankar.

Tillsammans med kollegan Tomas Lydahl frontar Dennis den omåttligt populära "Tomas och Dennis podcast" med över 20.000 lyssningar varje månad.

Företag och Föreningar!

En perfekt aktivitet för er.

Dennis rosas av de företag och kommuner han anlitats av. Passa på att göra en sund och effektiv personalaktivitet? Arbetsklimat och teamwork bygger på summan av varje medarbetares inställning till det man gör. Varje positiv insikt Dennis föreläsning väcker hos enskild individ kan därför öka positiv energi hos företag och föreningar... 

Kontakta oss om ni är intresserade av ett sötrre antal biljetter...

[email protected]