doTERRA i SVERIGE

Lär dig använda världens renaste eteriska oljor hos team SANA som många anser vara doTERRAs främsta team i Sverige 

Vi har coachat människor inom livsstil i ca 30 år, både en trygghet och samtidigt en viktig anledning för dig att du köpa dina eteriska oljor via oss. Med vår kunskap optimerar du nyttan av dina oljor och lär dig väva in dem i nya sunda vanor. Vi hjälper dig även att få minst minst 25% rabatt via ett eget medlemskap hos doTERRA. 

KAMPANJ NY KUND I APRIL!

Ett helt unikt paket på tre månader för optimal utveckling av din egenvård. Lär dig skapa nya vanor med eteriska oljor och vårt Sanakoncept

Presentation av kampanj här...

Eteriska Oljor för dig och din familj

Dessa flyktiga doftämnen finns i växter där de enkelt uttryckt fungerar som viktiga instruktörer, skydd och bidrar till fortplantning. De har använts i flera tusen år eftersom även vi kan dra nytta av dem vid ex. oro, värk, rening, inflammation, magproblem, sömn, immunförsvar, m.m.

Eteriska oljor är inga mirakel men kan underlätta och stötta alla de processer som ständigt pågår i och mellan organen i din kropp. Inte minst när du vill göra en positiv förändring i ditt liv. Renhet har en stark koppling till effekten av en eterisk olja. Via egen CPTG-testmetod garanterar doTERRA att deras oljor är 100% rena och varken utspädda eller modifierade.

Vi är inga läkare och oljorna skall inte ses att ersätta traditionell sjukvård.

Eteriska Oljor för oss

Vi hade letat länge efter eteriska oljor när vi av en slump hittade doTERRA. Trots att de för oss främst binder ihop delarna i Sanakonceptet ses vi idag som en av doTERRAs ledande aktörer på svenska marknaden.

Grunden i doTERRAs verksamhet är precis som för oss utbildning. Med kunskap kan våra kunder ta klokare beslut.

För oss själva är eteriska oljor självklara, våra personliga erfarenheter har bidragit till att många vill lära sig av just oss. Inom eteriska oljor kallar vi oss Team Sana. Där delas vår kunskap och medlemmars erfarenheter.

Att få utveckla den svenska marknaden inom världens snabbast växande bransch är fantastiskt.

Varför Team SANA?

Utöver förmånliga erbjudanden lär vi våra kunder skapa nya dagliga rutiner med oljorna för att få optimal nytta av dem. Vi ger dig ett helt livsstilskoncept att bygga dina vanor kring. För att få tillgång till vår utbildning är det dock en förutsättning att du skaffa dina oljor via oss. Vi ser dessutom till att du får 25% rabatt på de oljor du vill köpa.

Nyckeln till alla kloka beslut är kunskap. Det ser vi som en av våra främsta styrkor. Våra 30år inom hälsa, träning, näring m.m. upplevs som trygghet hos kunder.  

Vi har funnits online sedan länge med både coaching, träning och föreläsningar. Det gör att det inte spelar någon roll var du bor.

Du börjar alltid med dig själv så kontakta oss direkt för att börja använda oljorna. De allra flesta använder endast eteriska oljor för eget bruk. Om du brinner för hälsa och vill dela dina resultat med andra finns även möjlighet att hjälpa oss sprida naturlig egenvård. Men det tar vi sen...

Hur kommer du igång?

Kontakta oss för mer info eller följ tre enkla steg nedan. Se även erbjudande för nya kunder på startsidan.

1. Välj produkter

I startpaket är medlemsavgift inräknad och ger dig ett konto som Grossistkund och 25% rabatt i ett år. Vill du sätta ihop din egen order lägger du bara till €25 för medlemsavgiften (enrolment fee).

Se Startpaket här

2. Beställ Online

Registrera dig via vår doTERRA-sida. Välj Grossistkund ange 4732172 som värvar-id (enroller) vilket kopplar dig till just oss och ger dig både vår unika support och vårt extramaterial.

Registrera dig här

3. Boka personlig genomgång

För genomgång av din beställning, hur du använder din beställningssida och ge dig tillgång till våra slutna medlemssidor. Vi lägger även upp en startplan utifrån dina egna hälsofunderingar. Hör av dig när du lagt din order.  

Grund-För-Kund

Ett informationsbibliotek som alla kunder med ett doTERRA-konto kopplat till oss får gratis tillträde till.

Här finns ex. praktisk information om ditt konto eller länkar till sidor med info om forskning för dig som är intresserad av detta. Vi har också videos med bl.a. en "Live-genomgång" som är ett bra första steg för alla nya kunder.

Grund-För-Kund ligger under medlemssidorna här på Sanaklubben.se, du får en länk för registrering av den ledare som registrerar ditt doTERRA-konto.

Sluten Facebookgrupp

Alla med ett doTERRA-konto kopplat till oss får tillträde till den slutna facebook-gruppen "Sana doTERRA Kund Team".

En uppskattad plattform för frågor och inspiration kring doTERRAs eteriska oljor. Här svarar vi och våra ledare på frågor och kunder delar positiva erfarenheter och tips mellan varandra. 

Här ligger fokus på eteriska oljor och tips om månatliga erbjudanden och aktiviteter.

Livsstil/Egenvård online i 30 dagar

En modul som normalt ingår för kunder som prenumererar på vår yogaträning. Men vi bjuder även nyregistrerade doTERRA-kunder på en månad. Detta är en sluten avdelning för våra mest trogna kunder. Eteriska oljor har en nyckelroll i sanakonceptet som en sammanbindande länk mellan alla delar. I just denna del lägger vi mer fokus på livsstil. Vi fyller på med nya artiklar och videos som hjälper dig ta steg i egen takt och längd. Hannas syster Emma lägger också upp nyttiga recept där eteriska oljor finns med.

Länkar och oljor hand i hand

Alla som köper oljor via någon i vårt Team SANA får utbildning inom vårt Sanakoncept. Vid en inledande Livegenomgång lägger du upp en plan för dina hälsosamma steg utifrån Sanakonceptet. Sakta men säkert lär du dig förstå att det är orsaken du behöver jobba på och hur oljorna då kan stötta dig.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.