AROMATERAPI

Lär dig använda världens renaste eteriska oljor hos oss. De kan både öka effekt och påskynda resultat i din förändring. Men det är din livsstil som slutligen påverkar hur du mår.... Och det är där vi verkligen är proffs.

Eteriska oljor har människan använt i tusentals år och efterfrågan har aldrig varit större än nu. Vi hade coachat människor inom livsstil i flera decennier innan vi till slut hittade oljor om var tillräckligt rena, en förutsättning för optimal effekt. Att köpa eteriska oljor via oss är en trygghet för dig som är nyfiken. Med vår kunskap kan du optimera nyttan av oljorna och lära dig väva in dem i nya sunda vanor. Dessutom minst 25% grossistrabatt via eget inköpskonto hos doTERRA. 

Eteriska Oljor för dig och din familj

Dessa flyktiga doftämnen finns i växter där de enkelt uttryckt fungerar som viktiga instruktörer, skydd och bidrar till fortplantning. De har använts i flera tusen år eftersom även vi kan dra nytta av dem vid ex. oro, värk, rening, inflammation, magproblem, sömn, immunförsvar, m.m.

Eteriska oljor är inga mirakel men kan underlätta och stötta alla de processer som ständigt pågår i och mellan organen i din kropp. Inte minst när du vill göra en positiv förändring i ditt liv. Renhet har en stark koppling till effekten av en eterisk olja. Via egen CPTG-testmetod garanterar doTERRA att deras oljor är 100% rena och varken utspädda eller modifierade.

Vi är inga läkare och våra råd skall ej ses att ersätta traditionell sjukvård.

Eteriska Oljor för oss

Vi hade letat länge efter eteriska oljor när vi av en slump hittade doTERRA. Trots att de för oss främst binder ihop delarna i Sanametoden ses vi idag som en ledande utbildare för doTERRAs eteriska oljor på svenska marknaden.

Grunden är utbildning för ökad möjlighet att ta klokare beslut.

För oss är eteriska oljor självklara, våra egna erfarenheter har bidragit till att många vill lära sig av just oss.

Med oljorna kan vi hjälpa fler. Vårt nya projekt Sana Vägvisare låter oss fokusera på att utveckla egenvård samtidigt som kunder kan kompenseras när man lotsar nyfikna vänner till oss.

Att utveckla Sanametoden med stöd av världens renaste eteriska oljor är fantastiskt.

Varför Sanametoden?

Oljorna är inga mirakel, det är din livsstil som påverkar hur du mår. Vi är proffs på att skapa nya dagliga rutiner där oljorna kan påskynda och öka effekt. Under flera decennier har detta utvecklats till Sanametoden. Att köra sina eteriska oljor via oss ger tillgång till vår kunskap och utbildning. Du får även 25% rabatt på de oljor du väljer att köpa i ett år.

Vi skall utveckla Sanametoden, du skall utveckla dig. Vårt projekt "Vägvisare" kompenserar alla som hjälper oss växa. Som vägvisare fokuserar du helt och hållet på dig själv men kompenseras för alla du lotsar till programmet. Vi informerar och kopplar varje ny kund till den vägvisare som bjudit in. Detta ger direkt bidrag till vägvisarens egen beställning och kan på sikt tämligen enkelt täcka kostnaden helt

Hur kommer du igång?

Kontakta oss för mer info eller följ tre enkla steg nedan. Se även erbjudande för nya kunder på startsidan.

1. Välj produkter

I startpaket är startavgift inräknad och ger dig ett konto som Grossistkund och 25% rabatt i ett år. Vill du sätta ihop din egen order lägger du istället till startavgift (enrolment fee €25) och fyller på med valfria produkter.

Se Startpaket här

2. Beställ Online

Registrera dig via vår doTERRA-sida. Välj Grossistkund ange 4732172 som värvar-id (enroller) vilket kopplar dig till just oss för möjlighet att få unikt extramaterial med chans att få dina framtida köp utan kostnad.

Registrera dig här

3. Kontakta oss

När du lagt din order meddelar du oss att detta så att vi kan ge dig extra material och praktisk information om hur du kommer igång.

Grund-För-Kund

Ett informationsbibliotek som alla kunder med ett doTERRA-konto kopplat till oss får gratis tillträde till.

Här finns ex. praktisk information om ditt konto eller länkar till sidor med info om forskning för dig som är intresserad av detta. Vi har också videos med bl.a. en "Live-genomgång" som är ett bra första steg för alla nya kunder.

Grund-För-Kund ligger under medlemssidorna här på Sanaklubben.se, du får en länk för registrering av den ledare som registrerar ditt doTERRA-konto.

Sluten Facebookgrupp

Alla med ett doTERRA-konto kopplat till oss får tillträde till den slutna facebook-gruppen "Sana doTERRA Kund Team".

En uppskattad plattform för frågor och inspiration kring doTERRAs eteriska oljor. Här kan kunder ställa frågor och dela positiva erfarenheter och tips mellan varandra. 

Här ligger fokus på eteriska oljor och tips om månatliga erbjudanden och aktiviteter.

Vägvisare - En Win Win

Med begränsad tid för privat coaching utvecklades Vägvisare för möjlighet att dela vår kunskap online. På slutna sidor finns protokoll, videos och artiklar med Sanametodens tre hörnpelare Sanayoga, Livsstil och Egenvård. 

Istället för att betala för slutet material direkt till oss ger vi vägvisare tillgång via beställning av produkter hos doTERRA. Utöver produkter som kan öka och påskynda effekt kan beställningar dessutom täckas helt eller delvis när man lotsar nyfikna vänner till oss. En Win Win.

Länkar och oljor hand i hand

Oavsett om du blir vägvisare eller kund är det viktigt att reklektera över din livsstil. Det är dina vanor som påverkar ditt mående så se över svaga länkar och jobba med dem. Sakta men säkert lär du dig förstå orsaken du behöver jobba på och hur oljorna då kan stötta dig.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.