doTERRA i SVERIGE

Lär dig använda världens renaste eteriska oljor hos team SANA som många anser vara doTERRAs främsta team i Sverige 

Vi har coacha människor inom livsstil i ca 30 år, en trygghet för dig som köper dina eteriska oljor via oss. Med vår kunskap optimerar du nyttan av dina oljor och lär dig väva in dem i nya sunda vanor. Vi hjälper dig även att få minst minst 25% rabatt via ett eget medlemskap hos doTERRA. 

Eteriska Oljor för dig och din familj

Dessa flyktiga doftämnen finns i växter där de enkelt fungerar som viktiga instruktörer, skydd och bidrar till fortplantning. De har använts i flera tusen år eftersom även vi kan dra nytta av dem vid ex. oro, värk, rening, inflammation, sömn, immunförsvar, magproblem m.m.

Eteriska oljor är inga mirakel men de kan hjälpa din kropp att hålla din hälsa på topp. I kroppen pågår ständiga processer i och mellan organen. Det arbetet kan en eterisk olja effektivisera.

Renhet har en stark koppling till effekten av en eterisk olja. Via egen CPTG-testmetod garanterar doTERRA att deras oljor är 100% rena och varken utspädda eller modifierade.

Vi är inga läkare och oljorna skall inte ses att ersätta traditionell sjukvård. Se dem som hjälp att stärka din egenvård, det vi kallar livsstil...

Eteriska Oljor för oss

Vi hade letat länge efter eteriska oljor när vi av en slump hittade doTERRA. Idag är vi ett ledande team som utbildar svenska användare om deras oljor. För oss binder de ihop vårt Sanakoncept på ett fantastiskt sätt.

Grunden i doTERRAs verksamhet är precis som för oss utbildning. Fokus ligger mer på att dela med sig av erfarenheter och kunskap än att sälja oljor. Med kunskap kan våra kunder ta klokare beslut.

För oss själva är eteriska oljor självklara, våra personliga erfarenheter har bidragit till att många vill lära sig av just oss. Inom eteriska oljor kallar vi oss Team Sana. Där delas vår kunskap och medlemmars erfarenheter.

Att få utveckla den svenska marknaden inom världens snabbast växande bransch är fantastiskt.

Varför Team SANA?

Utöver förmånliga erbjudanden lär vi våra kunder skapa nya dagliga rutiner med oljorna för att få optimal nytta av dem. Vi ger dig ett helt livsstilskoncept att bygga dina vanor kring. Så se till att skaffa ditt eget konto via oss.

Nyckeln till alla kloka beslut är kunskap. Det ser vi som en av våra främsta styrkor. Våra 30år inom hälsa, träning, näring m.m. upplevs som trygghet hos kunder.  

Vi har funnits online sedan länge med både coaching, träning och föreläsningar. Det gör att det inte spelar någon roll var du bor. Vi kan bygga relationer med våra kunder även på distans.

De allra flesta använder endast eteriska oljor för eget bruk. Men för dig som själv brinner för hälsa och att hjälpa andra finns också möjlighet att hjälpa oss utveckla denna del av egenvård i Sverige. Men du måste alltid börja med dig själv. Kontakta oss för att börja använda  oljorna...

Hur kommer du igång?

Kontakta oss för mer info eller följ tre enkla steg nedan. Se även erbjudande för nya kunder på startsidan.

1. Välj produkter

I startpaket är medlemsavgift inräknad och ger dig ett konto som Grossistkund och 25% rabatt i ett år. Vill du sätta ihop din egen order lägger du bara till €25 för medlemsavgiften (enrolment fee).

Se Startpaket här

2. Beställ Online

Registrera dig via vår doTERRA-sida. Välj Grossistkund ange 4732172 som värvar-id (enroller) vilket kopplar dig till Team Sana för vår unika support och vårt extramaterial.

Registrera dig här

3. Boka personlig genomgång

För genomgång av din beställning, hur du använder din beställningssida och ge dig tillgång till våra slutna medlemssidor. Vi lägger även upp en startplan utifrån dina egna hälsofunderingar. Hör av dig när du lagt din order.  

Grund-För-Kund

Ett informationsbibliotek som alla kunder med ett doTERRA-konto kopplat till oss får gratis tillträde till.

Här finns ex. praktisk information om ditt konto eller länkar till sidor med info om forskning för dig som är intresserad av detta. Vi har också videos med bl.a. en "Live-genomgång" som är ett bra första steg för alla nya kunder.

Grund-För-Kund ligger under medlemssidorna här på Sanaklubben.se, du får en länk för registrering av den ledare som registrerar ditt doTERRA-konto.

Sluten Facebookgrupp

Alla med ett doTERRA-konto kopplat till oss får tillträde till den slutna facebook-gruppen "Sana doTERRA Kund Team".

En uppskattad plattform för frågor och inspiration kring doTERRAs eteriska oljor. Här svarar vi och våra ledare på frågor och kunder delar positiva erfarenheter och tips mellan varandra. 

Här ligger fokus på eteriska oljor och tips om månatliga erbjudanden och aktiviteter.

Sanaklubben i 30 dagar

Sanaklubben är en sluten avdelning för våra mest trogna kunder. Eteriska oljor har en nyckelroll även i klubben som sammanbindande länk mellan konceptets alla länkar. Men här lägger vi vårt största fokus på att utbilda inom hela vårt livsstilskoncept.  Vi fyller kontinuerligt på med nya artiklar och videos som hjälper dig ta steg i egen takt och längd. Hannas syster Emma lägger också upp nyttiga recept där eteriska oljor finns med.

Länkar och oljor hand i hand

Alla som köper oljor via någon i vårt Team SANA får utbildning inom vårt Sanakoncept. Vid en inledande Livegenomgång lägger du upp en plan för dina hälsosamma steg utifrån Sanakonceptet. Sakta men säkert lär du dig förstå att det är orsaken du behöver jobba på och hur oljorna då kan stötta dig.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.