doTERRA i SVERIGE

Lär dig använda världens renaste eteriska oljor hos team SANA som många anser vara doTERRAs främsta team i Sverige 

Vi har arbetat med att coacha människor inom livsstil i ca 30 år. Det är en trygghet för dig som köper dina eteriska oljor via oss. Framför allt optimeras nyttan av dina oljor med kontinuerlig utbildning inom livsstil. Vi lär dig ta in oljorna i dagliga vanor och hjälper dig även att få
minst 25% rabatt via ett eget konto hos doTERRA. 

Eteriska Oljor för dig och din familj

Eteriska oljor har använts av människan flera tusen år. De är flyktiga doftämnen i växter som beskrivs som växtens instruktörer och immunförsvar. Vi kan dra nytta av eteriska oljor vid ex. oro, värk, rening, inflammation, sömn, immunförsvar, magproblem m.m.

Eteriska oljor är inga mirakel men de hjälper din kropp att hålla din hälsa på topp. I vår kropp pågår ständiga processer i och mellan organen. Det är där dessa eteriska oljor kan hjälper till att effektivisera.

doTERRA har CPTG-certifierade oljor. Innebär att de är 100% rena och varken utspädda eller modifierade.

Vi är inga läkare och oljorna skall inte ses att ersätta traditionell sjukvård. Se dem som hjälp att stärka din egenvård, det vi kallar livsstil...

Eteriska Oljor för oss

Vi hade länge letat efter eteriska oljor när vi av en slump hittade doTERRA. På kort tid har vi blivit ett ledande team för doTERRA i Sverige. Främst för att vi hade arbetat med hälsa och livsstil i mer än 25 år innan oljorna kom in i vår värld. För oss är de ett verktyg som binder ihop länkarna i vårt Sanakoncept på ett fantastiskt sätt.

Utöver förmånliga erbjudanden får du hos oss även lära dig skapa nya dagliga rutiner med oljorna för att få optimal nytta av dem. Vi ger dig ett helt livsstilskoncept att bygga dina vanor kring. Så se till att skaffa ditt eget konto via oss.

Vårt kall är att hjälpa människor må bra och förutsättningen för detta ökade enormt med doTERRAs oljor. Att få utveckla den svenska marknaden inom världens snabbast växande bransch är fantastiskt och vi växer hela tiden...

Vill du jobba med oss?

Främsta skälet till vårt val att arbeta med doTERRA var kvaliteten på deras produkter. Idag vet vi och alla andra att doTERRA har marknadens renaste och mest terapeutiska eteriska oljor.

Många anser oss vara doTERRAs främsta team i Sverige, det tror vi beror på att oljorna hos oss är ett av många verktyg i vårt kompletta livsstilskoncept.

Vi har alltid plats för nya eldsjälar som vill hjälpa oss att utveckla doTERRA i Sverige. Är du en av dem som vill ta steget från kund till att dela dina erfarenheter med andra? 

Vi kan fördjupa dina kunskaper om produkterna och lära dig utbilda både egna kunder och ledare som en del i vårt Team SANA. Du väljer själv vilken nivå du vill lägga dig på. Kontakta oss för mer info.

Grund-För-Kund

Ett informationsbibliotek som alla kunder med ett doTERRA-konto kopplat till oss får gratis tillträde till.

Här finns ex. praktisk information om ditt konto eller länkar till sidor med info om forskning för dig som är intresserad av detta. Vi har också videos med bl.a. en "Live-genomgång" som är ett bra första steg för alla nya kunder.

Grund-För-Kund ligger under medlemssidorna här på Sanaklubben.se, du får en länk för registrering av den ledare som registrerar ditt doTERRA-konto.

Sluten Facebookgrupp

Alla med ett doTERRA-konto kopplat till oss får tillträde till den slutna facebook-gruppen "Sana doTERRA Kund Team".

En uppskattad plattform för frågor och inspiration kring doTERRAs eteriska oljor. Här svarar vi och våra ledare på frågor och kunder delar positiva erfarenheter och tips mellan varandra. 

Här ligger fokus på eteriska oljor och tips om månatliga erbjudanden och aktiviteter.

Sanaklubben i 30 dagar

Sanaklubben är en sluten avdelning för våra mest trogna kunder. Eteriska oljor har en nyckelroll även i klubben som sammanbindande länk mellan konceptets alla länkar. Men här lägger vi vårt största fokus på att utbilda inom hela vårt livsstilskoncept.  Vi lägger fortlöpande upp artiklar och videos som hjälper dig ta steg i egen takt och längd. Hannas syster Emma lägger också upp nyttiga recept där eteriska oljor finns med.

Vill du att vi kommer till din stad?

Vi satsar nu fullt ut på att sprida vårt Sanakoncept till fler. Det gör vi dels via fler onlinekurser men genom att låta någon annan driva vårt tidigare center har vi frigjort tid till att erbjuda föreläsningar och workshops runt om i Sverige. Om du ordnar lokal och drar ihop ett glatt och intresserat gäng kan vi erbjuda både Sanayoga och hälsoföreläsningar i din stad. Självklart väver in eteriska oljor som en del. Kontakta Petter, [email protected] så ser vi vad vi kan sy ihop. 

Länkar och oljor hand i hand

Alla som köper oljor via någon i vårt Team SANA får utbildning inom vårt Sanakoncept. Vid en inledande Livegenomgång lägger du upp en plan för dina hälsosamma steg utifrån Sanakonceptet. Sakta men säkert lär du dig förstå att det är orsaken du behöver jobba på och hur oljorna då kan hjälpa dig göra förändring i din livsstil.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.