Höj din energinivå med holistisk hälsa

Onlinekurs i 4 veckor med Hanna Larsson, grundare av Sanayoga och Sanametoden


Behöver du hjälp att komma ner i varv? Höja din energinivå? Öka din självkänsla? Få motivation när du inte känner för att ta hand om dig själv, yoga, meditera eller promenera? Då är detta perfekta kursen för dig. Hanna berättar hur du kan öka välmåendet genom att bättre ta hand om din kropp och din själ! Målet är att ge dig verktyg till att bli en bättre version av DIG!

Köp Kursen Nu

Kursinnehåll

- Livesänd föreläsning
- Måndagar 2, 9, 16 och 23 maj
- Tid kl.18:00-18:45
- Inspelning från föreläsningarna*

* (Tillgång till sista maj)

Är detta du?

Du vill bli tryggare och starkare i dig själv och är nyfiken på holistisk hälsa. Du vill börja ta bättre hand om dig själv i vardagen men behöver mer inspiration och kunskap.

Introduktion i Sanayoga

Vi ger dig även tillgång till vår introduktionskurs i Sanayoga under kursperioden. Där lär du dig grunden i vår egen träningsform som är en av tre grundpelare i Sanametoden,

Vem är Hanna?

En medicinsk näringsterapeut, yogalärare och holistisk livsstilscoach som under 30 år har utvecklat ett eget koncept. Ett brinnande intresse har hjälpt tusentals personer att förbättra sin hälsa. Sana betyder sund och förnuftig på Latin och målet är att lära varje kund bygga sunda dagliga vanor i en hälsosam livsstil.

Dagliga vanor

För varje varaktig förändring krävs rutiner. Gäller vår vikt, träning, sömn, stress eller en hälsofundering lika mycket som om vi vill förändra en relation vi har till någon eller något. Det har Hanna tagit fasta på i sin coaching.

Åtta länkar

Vi blir aldrig starkare än vår svagaste länk. Genom åren har vår verktygslåda successivt fyllts med nya verktyg. Hanna kallar dem länkar då de måste samspela för att vi skall dra optimal nytta av dem. Länkarna är sömn, vatten, näring, träning, detox, sol, tankar och andning.


Vad är holistisk hälsa?

För oss är det en livsstil, en spegel av hur man ser på livet och sig själv som människa. Utveckling kommer med insikt att hälsa inte enbart är ens fysiska form. Välmående kommer med ökad förståelse för vikten av helhet och hur hela livspusslet hänger ihop. Att ta ansvar för olika delar i liv visar oss att hälsa är så mycket mer än bra kondition och nyttig mat. Att det lika mycket handlar om vårt mentala tillstånd, våra tankar, relationer, vår återhämtning och miljön omkring oss...


Några ord från Hanna...

om innehållet i denna kurs...

Våga ta steget - Ditt gamla liv finns kvar om du ångrar dig...

Det är lättare att förändra dig själv än att förändra världen. Vill du förändra något måste du agera inom dig själv. Den du är och den bild du har av världen idag har skapats av de steg du hittills tagit. Vill du förändra den bilden måste gamla vanor ersättas av nya. Ett starkt beslut är viktigast. Det tar dig utanför din komfortzon och får dig att växa. När din vilja att lyckas är större än din rädsla för att misslyckas klarar du allt.

Vilken är din svaga länk?

Sanametoden bygger på åtta livsstilslänkar. Det är kring dessa Hanna kommer att prata och inspirera under kursen. Dina personliga reflektioner kommer att ge insikt om vilka länkar du behöver fokusera på. När du lär dig förstå vikten av samspel mellan länkarna kan du jobba med att stärka de svaga. En investering i dig själv som kan ge mångfalt tillbaka.

Köp Kursen Här...
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.