Sommarskola 27/6 -1/7

Sommarskola är ett våra sätt att utbilda elever och klienter.

Under året kompletterar vi dagliga klasser med workshops, fördjupningar och vår årliga sommarskola. Optimalt är att delta på så mycket som möjligt eftersom allt ständigt förändras och utvecklas. Ett positivt kvitto är återkommande elever år efter år.
 
Du som ej varit med på sommarskolan tidigare kan förvänta dig en vecka fylld av energi, inspiration och ökad medvetenhet. Tidigare deltagare blir heller inte besvikna, Hanna har alltid nya saker på G och är repetition en mycket viktig ingrediens.
 
 
 

Sanayoga

När vi utför sanayoga så lär vi oss att frigöra energi i kropp och sinne. Vi lär oss också lyssna bättre på vår kropp och får då förståelse för vad den behöver. 

Sanayoga är tillsammans med Egenvård och Livsstil de delar som bygger ”Sanametoden”

Sanametoden

Lär dig hur Sanametoden som livsstil kan ge ökad energinivå, nya hälsosamma vanor, känsla av föryngring, förbättrad sömn, bättre hantering av tankar, mer fokus, minskad smärta och värk, lugna oro, minska stress och mycket mer...

Upplägg

Mån-fre 27/6-1/7 kl 10-12.
Var med online eller på plats på Widevi Center. Var ombytt för träning, ta med yogamatta, penna och anteckningsblock. Extra effekt med en 2kg hantel och ett par viktmanschetter till benen på ca 1kg/styck.

Köp din plats till Sommarskolan nedan

Välj att vara med Online eller på plats i Widevi Center om du bokar snabbt. Helgen efter sommarskolan får alla betalande tillgång till en inspelning t.o.m. sista juli.

00

DAGAR

00

TIMMAR

00

MINUTER

00

SEKUNDER
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.