Erbjudande!

SANA LIVSSTILSKONCEPT!
Onlinekurs + Sanayoga online + doTERRAs mest sålda startpaket. 

I ett halvår ger vi dig chans att lära dig grunden om länkarna i vårt livsstilskoncept. Vi bjuder också på Sanayoga träning online och dessutom ingår ett produktpaket med 10 eteriska oljor med testad renhet samt en diffuser.

Köp kursen här...

Obs, kursen kan ej köpas av dig som redan har ett registrerat konto hos doTERRA.

Kursen inkluderar följande
t.o.m. 30 april 2020:

(endast för kund utan doTERRA-konto)

  • Onlinekurs 21 dagar Återstart (1500kr)
  • 1mån Sana YogaTräning online (200kr)
  • Personlig genomgång (750kr)
  • Home Essentials Startpaket (rek. 5000kr)
  • En extra Tangerine olja
  • Video med produktgenomgång
  • 100 användningstips för oljorna
  • Eget doTERRA-konto, 25% rabatt i ett år
  • 30 dagar Sanaklubben online
  • Tillträde till sluten Facebookgrupp

Ord. paketvärde över 7000kr

NU 3250kr!

Köp Kursen här...

Vem är vi?

Vi brinner för livsstil och har utvecklat ett eget koncept som hjälpt tusentals personer att utveckla sin hälsa. Sana betyder sund och förnuftig på Latin och vårt mål är att lära varje kund bygga dagliga "Sana vanor" i en hälsosam livsstil. I snart 30 år har vi arbetat med livsstil och det inkluderar allt från resor och traditionellt gym till privat coaching och butik med naturliga tillskott.

Dagliga vanor

För varje varaktig förändring krävs rutiner. Gäller vår vikt, träning, sömn, stress eller en hälsofundering lika mycket som om vi vill förändra en relation vi har till någon eller något. Det har vi tagit fasta på i vår coaching. I denna kurs får du stöd och kunskap från mer än 30 års arbete med livsstil och ett av landets främsta team för att utbilda dig om optimal användning av eteriska oljor.

Åtta länkar

Vi blir aldrig starkare än vår svagaste länk. Genom åren har vår verktygslåda successivt fyllts med nya verktyg. Vi har valt att kalla dem länkar då de måste samspela för att vi skall dra optimal nytta av dem. Länkarna är Sömn, vatten, näring, träning, detox, sol, tankar och andning. Genom att jobba med att stärka dina svaga länkar skapar du balans och får en starkare grund att stå på.

Återstart på 21 dagar

Som del i detta paket får du vår onlinekurs. Där lär du dig grunden i Sana-konceptets samtliga åtta länkar. Du får en video per dag i 21 dagar. Till varje video finns givetvis tips på steg att ta för att bygga dina nya vanor. De ger dig en bra bas att gå vidare med i bygget av bästa versionen av dig själv. Du kan sedan gå tillbaka och repetera varje video om och om igen under de sex månader du har tillgång till dem. Enbart den kursen är värd 1500kr (se infovideo nedan).

Home Essential Kit

I kursen ingår ett startpaket med 10st certifierat rena eteriska oljor från doTERRA. Det ger dig en diffuser samt 15ml-flaskor med ett brett användningsområde. För en del av kursavgiften skapar vi ditt eget konto hos doTERRA, ger dig 25% rabatt på ev. framtida köp inom ett år. Tillsammans med våra råd skapar du nya sunda rutiner för ökat välmående.

Se vilka oljor som ingår

Sanaklubben i 30 dagar

Sanaklubben är en sluten portal för våra mest trogna kunder. Där lägger vi kontinuerligt ut artiklar, videos, recept som inspiration för den livsstil vi vill sprida. Vi satsat hårt på att både underhålla och utveckla Sanaklubben. Att medlemsantalet ökar månad för månad ser vi som ett kvitto på att vi är på rätt väg. I detta paket bjuder vi dig på 30 dagar i Sanaklubben. Tillträdet är kopplat till ditt doTERRA-konto, vid genomgången förklarar vi hur du får fortsatt tillgång till den. 

Vad är en eterisk olja?

Flyktiga doftämnen i växter, finns i blad, kåda, rötter, blommor, frön och skal. Fungerar som växtens instruktörer, skyddar mot angrepp och drar till sig insekter för pollinering. Precis som växter består vi människor av kolväten och har därför dragit nytta av deras terapeutiska effekter i tusentals år.

Våra kroppar är förprogrammerade att hålla oss friska. En ren eterisk olja kan stötta kroppen. Vi är inga läkare och våra råd är ej avsedda att ersätta traditionell sjukvård. Rådgör alltid med din läkare.

Varför doTERRA

I en av världens snabbast växande branscher är doTERRA det ledande företaget.

Med målet att erbjuda terapeutisk nivå har man via ett oberoende testföretag utvecklat CPTG, en certifiering för renhet har terapeutisk grad.

Det forskas mer på doTERRAs oljor än något annat företag. Med unik renhet och terapeutisk effekt har doTERRA startat egna hälsokliniker där traditionellt utbildade läkare har eteriska oljor som ett verktyg i behandlingen.

Eteriska oljor hos oss

När doTERRAs eteriska oljor kom in i vår verksamhet hade vi redan utvecklat ett helt livsstilskoncept. Oljorna gav oss dock ett verktyg som lyfte detta koncept ytterligare med sin effekt att hjälpa kroppen göra sitt jobb. 

På kort tid har vi klivit fram som ett ledande team för utbildning av doTERRAs produkter i Sverige. Utöver produktkunskap lär vi kunder och ledare i vårt team hur man väver in dem i sunda vanor i sin vardag. För oss är det en förutsättning för varaktiga resultat.

Smakprov från vår Onlinekurs

Våga ta steget - Ditt gamla liv finns kvar om du ångrar dig...

Vi stöttar dig hela vägen men ingen förändring kommer av sig själv. Det spelar ingen roll hur bra något är utanför dig själv, vill du förändra något måste du agera inom dig. Den du är och den bild du har av världen idag har skapats av de steg du hittills tagit. Vill du förändra den bilden måste gamla vanor ersättas av nya. Ett starkt beslut är viktigast. Det tar dig utanför din komfortzon och får dig att växa. När din vilja att lyckas är större än din rädsla för att misslyckas klarar du allt.

Vilken är din svaga länk?

För alla som köper detta paket ingår en personlig genomgång där du får tips kring dina funderingar. Där lägger du även upp en plan för dina hälsosamma steg utifrån Sanakonceptets länkar. När du lär dig förstå vikten av samspel mellan länkarna kan du jobba med att stärka de svaga. En investering i dig själv som kan ge mångfalt tillbaka. Genomgången är värd 750kr.

Testa SANAYOGATRÄNING online

Just nu kan du dra ännu mer nytta av denna kurs. Hanna Larsson har utvecklat en egen träningsform som vi i dagligt tal kallar Sanayoga (läs mer här). Funktionell träning med fokus på postural muskulatur som balanserar upp din kropp. I det bibliotek du får finns klasser i olika längd och med olika fokus. Vi fyller dessutom på med tre videos per månad. Streama överallt där du har internetuppkoppling,

21-dagar Livsstilskurs Online

Om du köper denna kurs nu bjuder vi dig som ny kund på en 21-dagars onlinekurs värd 1500kr. Den lägger grunden för nya vanor och täcker samtliga åtta länkar i vårt koncept.

Välommen att utvecklas med oss!

Detta är ett av de bästa erbjudanden vi gett! En fantastisk kurs med en verktygslåda fylld av möjligheter. Ta stegen i egen takt, vi finns vid din sida hela vägen till bästa versionen av dig själv.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.