FUNKTIONELL TRÄNING SOM KROPPEN VILL HA DEN

Du vet väl att du kan träna hemma online!

SanaYoga tränar både kropp och sinne. Lär dig att skonsamt och effektivt utmana och utveckla dig själv på flera plan.


HANNA UTVECKLADE FORMEN

Sanayogaträning är postural funktionell träning som jag skapat efter många år inom träningsbranschen. Formen har dels utvecklats från mina egna problem med rygg och nacke efter felaktig träning. Men också utifrån de behov jag sett hos de tusentals människor jag tränat gnom åren. Min långa erfarenhet är idag till stor nytta för mina elever, oavsett om det är att hitta tillbaka till balans efter skador eller att utveckla och bibehålla en frisk kropp. Mina elever är allt ifrån elitidrottare till nybörjare.

Gruppträning

Vill du träna Sanayoga med Hanna kan du göra det i Jönköping. Vi kan även erbjuda workshops i din stad om du fixar lokal och drar ihop ett glatt gäng. En klass där Hanna kan anpassa nivån efter deltagarna och väva in extra effekt med doTERRAS eteriska oljor. En magisk upplevelse.

Träna Sanayoga Online

Träna Sanayoga online var du än bor så länge du har internetuppkoppling. För endast 199kr/mån streamar du videos i en effektiv träningsform rakt ner i datorn/ plattan/ mobilen. Vi lägger ut tre nya videos per månad i olika nivåer så att alla kan utvecklas i sin takt.

Klicka här - Starta din prenumeration!

Personlig Träning

Den optimala hjälpen från Hanna får du som bokar Personlig Träning. Vid första tillfället skannar Hanna av din kropp och förklarar hur hon anser att du skall gå vidare. De flesta väljer sedan paket med 5 eller 10 tillfällen för att få specifika övningar för balansering 


SANA YOGATRÄNING

Lär kroppen arbeta som en helhet.

Sanayogaträning är en blandning av yogarörelser, meditation och dans. Rörelserna är små och når kroppens djupaste och minsta muskler. När dessa muskler stärks drar de med sig huden vilket ger utövaren ett slankt och vältränat utseende, utan att bli större. Mycket utgår från bäckenbotten, höft och den kroppsposition som skall vara rak d.v.s. fot, knä, höft, axel och öra. Vi letar upp och stärker kroppens svaga länkar för att på så sätt återskapa en kropp som samarbetar som en helhet.

Genom att stärka svaga muskler, bäckenbotten samt att räta ut ryggraden ger en mängd hälsofördelar, ex. ökad fettförbränning, en vältränad kropp, rak hållning, mer energi, starkare rygg, bättre sömn, minskad stress m.m. Man kan till och med uppleva känslan av att man "växer" ett par cm när ryggraden rätas ut.

Förutom den fysiska träningen så praktiseras fokus och koncentration via övningar för meditation och djupandning. Varje rörelse skall utföras medvetet med kontroll över andning och kroppskännedom. Övningarna är sammansatta på ett sätt som gör att vi tröttar ut stora muskelgrupper för att komma in till mindre djupt liggande muskulatur. Detta utmanar oss fysiskt och mentalt, det gör oss trötta i kroppen men samtidigt lugna i sinnet.

Eleverna märker ofta snabb effekt men ytterligare resultat fortsätter att visa sig även efter lång tid av träning. Syftet är att du skall fungera bättre i din vardag med allt vad det innebär när du tränar Sanayogaträning regelbudet. 

Sanayogaträning kan utövas i grupp, som personlig träning eller online. Oftast är klassen 60min lång och gärna i ett varmt rum för att muskler och leder skall bli varma och smidigare. Extra bonus om rummet är så pass varmt att man svettas då detta gör underverk för huden samtidigt som kroppen får renas. På en gruppklass kan elever på olika nivå blandas,  Sanayogaträning alltid är individuell. Alla utgår från sig och arbetar utifrån sin nivå. Vi rekommenderar kläder som är sköna och tillåter rörelser och värme. För att läraren skall kunna se hur kroppen rör sig är det bra med åtsittande (men sköna) plagg. Man är barfota!

Yogamatta är ett måste då vi står mycket på knän i träningen. En extra handduk kan vara bra för att torka svett och ev. lägga under knän. Ibland använder vi extra redskap som en lättare hantel (1,5-2kg), en kloss och ett gummiband.

Under våra klasser används alltid eteriska oljor i en diffuser för att rena luften och påverka eleverna mentalt till lugn och ro. Ofta tar varje Eleven med sig sina egna favoritoljor till träningen att använda vid meditation, under klassen och vid vilan som extra stöd och support. Observera att vi endast använder 100% rena oljor från märket doTERRA som vi är ett ledande team för i Sverige. 


"SanaYoga går inte ut på att bli bättre på övningen, vi tränar för att bli bättre på livet"

Hanna Larsson

Testa online - Endast 199kr per månad!

Din prenumeration löper månadsvis med tre nya videos per månad.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.