FUNKTIONELL TRÄNING SOM KROPPEN VILL HA DEN

SanaYoga är optimal träning för både kropp och sinne. Just nu 7 dagar testperiod på prenumeration. Ger dig både förinspelade onlinevideos och gratis plats på liveklass...


HANNA UTVECKLADE FORMEN

Sanayoga är postural funktionell träning. Skapad utifrån mina många år inom träningsbranschen. Utvecklad utifrån egna problem med rygg och nacke efter felaktig träning samt från de behov jag sett hos tusentals klienter som jag tränat gnom åren. Det här är komplett träning oavsett om det handlar om att hitta tillbaka till balans efter skador eller att utveckla och bibehålla en frisk kropp. Våra elever är allt ifrån elitidrottare till nybörjare.

Sana Yogaträning Hemma (prenumeration online)

JUST NU 7 DAGAR TESTPERIOD!

Träna Sanayoga online där du har internetuppkoppling. För endast 199kr/mån (ca 6kr/dag) streamar du videos rakt ner i dator/ platta/ mobil. Ingen bindningstid och vi fyller biblioteket varje månad med nya videos i olika nivåer så att alla kan utvecklas i sin takt. Nu får prenumeranter så långt platserna räcker även vara med på veckans liveklass. Ett perfekt komplement och chans att ställa frågor.

Starta prenumeration här

Sana Yogaträning Liveklass (online)

Träna en klass i realtid med Hanna. Ingår nu gratis för dig som prenumererar på Sana Yogaträning Hemma (samt våra aktiva coachklienter). Klassen inleds med fördjupad genomgång och tips från Hanna. Avslutas med frågestund där elever som önskar kan ställa frågor om träning, hälsa och livsstil. Endast Hanna är med på bild. Drop-in-plats kostar 100kr.

Prenumerant på Sana Yogaträning bokar plats via speciell länk i sitt bibliotek här....

Se kalender för nästa klass här

Personlig Träning

Just nu endast för dig som kan träffa oss fysiskt men vi tittar även på lösning för PT-online. Optimal långsiktig hjälp från Hanna med träffar varannan vecka. Förutom träning får du tips för hela din livsstil. 5- och 10-kort inkluderar även "Sana Yogaträning Hemma" från kortets första till sista tillfälle. Innebär att du under denna period även går gratis på veckans livsklass.
Gruppträning
Hanna leder klasser i vårt tidigare center i Jönköping, heter idag Widevi. Vi åker även till andra städer för aktiviteter hos företag, friskvårdsbolag och klubbar.

Se tjänster här

Boosta din träning

Eteriska oljor är inget villkor för att träna Sanayoga men vår och många andras erfarenhet är att de ökar effekten markant. Hör av dig till oss om du är intresserad så hjälper vi dig. Paketet nedan kostar €161,50 och ger dig produkter, en månad Sanayoga videos online och vår unika kunskap. Ditt medlemskap hos doTERRA ger dig 25% rabatt på deras produkter i ett år.

Copaiba

Kan fungera smärtlindrande, lugnande samt stötta kroppens nervsystem.

Andas in, smörj på smärtande områden, ta ett par droppar invärtes.

I Sanayoga tar vi den under inledande meditation men den kan med fördel användas under hela dagen vid behov.

Deep Blue Rub

Kan fungera inflammationsdämpande, djupverkande  samt mjukgörande.

Smörj på stela, ömma och värkande områden före och under träning.

Kan med fördel användas under hela dagen vid behov

Deep Blue Touch

Kan frigöra spänning, stötta att ”släppa taget” och ge bibehållen träningseffekt.

Rolla på nacke, tinningar och under fötter innan/under avslutande vila.

Smidig att ta med och kan med fördel användas under hela dagen vid behov

Lemon

Kan fungera renande, upplyftande samt smaksättande.

Tillsätt i dricksvatten, andas in, rengör dina träningsredskap.

Drick före och efter träning. Används med fördel under hela dagen. Toppen som smaksättare i smoothies.

En månad Sanayoga

Som en extra bonus för dig som inte redan prenumererar på Sana Yogaträning Hemma bjuder vi på en månad. Dt låter dig streama videos där du har internetuppkoppling. I biblioteket finns videos med olika längd och innehåll. Alla hittar något som passar.

 

Hur beställer du?

Kontakta oss för hjälp att registrera medlemskap hos doTERRA och beställa produkter etc. Vill du beställa själv kan du klicka nedan för info. Oavsett ser vi till att du får genomgång samt tillgång till träning och allt extramaterial.  

Info om beställning

Vad är Sanayoga?

Hanna förklarar varför hon utvecklat formen

SANA YOGATRÄNING

Lär kroppen arbeta som en helhet.

Sanayogaträning är en blandning av yogarörelser, meditation och dans. Rörelserna är små och når kroppens djupaste och minsta muskler. När dessa muskler stärks drar de med sig huden vilket ger utövaren ett slankt och vältränat utseende, utan att bli större. Mycket utgår från bäckenbotten, höft och den kroppsposition som skall vara rak d.v.s. fot, knä, höft, axel och öra. Vi letar upp och stärker kroppens svaga länkar för att på så sätt återskapa en kropp som samarbetar som en helhet.

Genom att stärka svaga muskler, bäckenbotten samt att räta ut ryggraden ger en mängd hälsofördelar, ex. ökad fettförbränning, en vältränad kropp, rak hållning, mer energi, starkare rygg, bättre sömn, minskad stress m.m. Man kan till och med uppleva känslan av att man "växer" ett par cm när ryggraden rätas ut.

Förutom den fysiska träningen så praktiseras fokus och koncentration via övningar för meditation och djupandning. Varje rörelse skall utföras medvetet med kontroll över andning och kroppskännedom. Övningarna är sammansatta på ett sätt som gör att vi tröttar ut stora muskelgrupper för att komma in till mindre djupt liggande muskulatur. Detta utmanar oss fysiskt och mentalt, det gör oss trötta i kroppen men samtidigt lugna i sinnet.

Eleverna märker ofta snabb effekt men ytterligare resultat fortsätter att visa sig även efter lång tid av träning. Syftet är att du skall fungera bättre i din vardag med allt vad det innebär när du tränar Sanayogaträning regelbudet. 

Sanayogaträning kan utövas i grupp, som personlig träning eller online. Oftast är klassen 60min lång och gärna i ett varmt rum för att muskler och leder skall bli varma och smidigare. Extra bonus om rummet är så pass varmt att man svettas då detta gör underverk för huden samtidigt som kroppen får renas. På en gruppklass kan elever på olika nivå blandas,  Sanayogaträning alltid är individuell. Alla utgår från sig och arbetar utifrån sin nivå. Vi rekommenderar kläder som är sköna och tillåter rörelser och värme. För att läraren skall kunna se hur kroppen rör sig är det bra med åtsittande (men sköna) plagg. Man är barfota!

Yogamatta är ett måste då vi står mycket på knän i träningen. En extra handduk kan vara bra för att torka svett och ev. lägga under knän. Ibland använder vi extra redskap som en lättare hantel (1,5-2kg), en kloss och ett gummiband.

På de klasser vi leder hos Widevi center används eteriska oljor i en diffuser. Dels för att rena luften och ge eleverna extra mentalt lugn och ro. Eleverna tar ofta med sig sina egna favoritoljor till träningen att använda vid meditation, under klassen och vid vilan. Observera att vi endast använder 100% rena oljor från märket doTERRA som vi är ett ledande team för i Sverige. 


"SanaYoga går inte ut på att bli bättre på övningen, vi tränar för att bli bättre på livet"

Hanna Larsson

Prenumeration online - Endast 199kr!

NYHET: Testperiod i 7 dagar + gratis plats på liveklass! Prenumerationen löper månadsvis utan bindningstid. Vi lägger normalt upp en ny video i biblioteket varje vecka.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.