Om oss

Lite om Herr och Fru Larsson


Petter 

Jag är mannen som för drygt 20 år sedan gifte mig in i en hälsoprofets värld. Har troligen varit en av Hannas svårast "case" men därmed också en del i hennes framgång med andra klienter...

Trots att jag arbetat med Hanna i mer än 20 år har mitt fokus fram till nyligen varit mest att stötta Hanna och att hjälpa våra klienter. Min egen hälsa var klart sekundär

Men för snart fem år sedan small det till, då hade min kropp fått nog. Sedan dess kämpar jag mot reumatisk artrit och ett lymfsystem som mer eller mindre kraschat. Man kan tycka att det då borde vara enkelt att bara "skärpa till sig" men jag år utan tvekan lida av mina gamla och så inrotade vanor. Man blir ju duktig på allt man tränar på och det gäller även oss som tränat på inte lyssna på kroppens signaler

Men det finns ljuspunkter i allt och en av mina styrkor är positivt tänk. För när min kropp sade ifrån har jag för första gången börjat lära mig förstå vad hälsa verkligen är, jag förstår sambandet mellan länkarna i vårt koncept och jag har fått en helt ny syn på vikten av min egen egenvård. Allt detta har gjort att jag på ett helt nytt sätt kan vara med och utveckla vårt koncept.

En av de positiva saker som min hälsa har bidragit till är upptäckten av doTERRAs eteriska oljor. Dessa blev jag rekommenderad mer av en slump för ett par år sedan via en coach som Hanna anlitade åt mig. Svårt att coacha sin äkta hälft så klart... Jag visste knappt vad en eterisk olja var men resultaten var så slående att de idag gjort oss till Sveriges ledande aktörer av dessa oljor. De har också gjort att min roll i företaget gått mer från kuliss till scen, idag håller jag en mängd föreläsningar vilket så klart avlastar Hanna på ett bra sätt.

Jag har insett att många intresserar sig för min hälsoresa och den hoppas jag kunna dela med mig av allt mer i framtiden. Just nu är dock projektet att tillfriskna och en viktig del är att lära mig att hushålla med den positiva energi som tagit mig dit jag är. Min energikran har stått för mycket öppen i för många år utan att jag fyllt på behållaren.

Nu handlar det om att lära mig göra rätt sak i rätt tid. Tankarna är både min svaga och starka länk men så länge viljan att lyckas är större än rädslan att misslyckas vet jag att jag är på rätt väg och kommer att segra en dag...

Välkommen att åka med på min resa /Petter


Hanna

Jag är tjejen som tidigt bestämde mig för att arbeta i hälsobranschen. Efter gymnasiet så började jag studera träning och samtidigt arbeta på gym. Det dröjde inte länge förrän jag startade upp egen friskvårdsanläggning tillsammans med en vän.

Jag har alltid varit intresserad av hur man kan forma kroppen med rätt träning och mat. Förutom att hela tiden ha arbetat med hälsa har jag också utbildat mig nonstop. Idag, snart 30 år senare, är jag utbildad som Näringsterapeut, Health coach IIN, Yogalärare, Personlig tränare och har dessutom utvecklat ett eget coach-koncept och grundat en träningsformen Sanayoga. Jag har också skrivit en receptbok tillsammans med min syster Emma Forsman.

Utvecklingen har gått från att driva eget gym, sedan yogacenter till att nu frilansa tillsammans med Petter.

Hälsa och skönhet kommer inifrån. För mig innebär det att vara i ”kontakt” med kroppen. Kroppen talar om för oss vad som fungerar och vad som inte fungerar. Genom Sanayogaträning och Sana livsstil lär jag våra elever/klienter att stänga av ”bruset” och lyssna. För mig handlar allt om den egna livsstilen med träning och egenvård. Förutom mina verktyg i Sana med det åtta länkarna (rätt kost, tillräckligt med sömn, andas rätt, intag av rent vatten, vistelse i dagsljus, rätt tänkande, undvikande av gifter, träning) så använder jag eteriska oljor och livsstillskott av hög kvalitet.

När doTERRA kom in i vårt liv för ca 2,5 år sedan förändrades mycket. Det blev helt enkelt ännu lättare att förändra och förbättra hälsan. Både för mig själv, min familj och mina kunder. Idag hjälper jag mina klienter och elever att på ett naturligt sätt hitta balansen i kropp och sinne med Sanakonceptet som grund.

Ser fram emot att få vara din coach och heja på dig när du utvecklas till den bästa versionen av dig

/ Hanna

Close

Låt oss ta sunda steg tillsammans

Fyll i dina uppgifter nedan så får du vårt nyhetsbrev