DAGS FÖR ÅTERSTART?

Här kan du ta steg till grunden av ditt nya bästa jag

KÖP KURSEN HÄR

LIVSSTILSFÖRÄNDRING

För att uppnå optimal hälsa måste vi se över hela vår livsstil. I denna kurs får du råd och tips inom de länkar som bygger vårt koncept. Det handlar om att skapa nya vanor som en grund att bygga vidare på. Du har tillgång till kursen i sex månader så du kan steg i din egen takt.

Videos i 21 dagar

Vi portionerar ut en video per dag under kursen. Detta för att du lättare skall hålla fokus och för att ge dig stöd över en längre period. Varje dag får du enkla "Action-Steg" att ta i linje med videons tema. Förändring till något bättre kräver steg bort från det vi vill lämna... Du har tillgång till kursen i sex månader.

 
 

Åtta Länkar + Eteriska Oljor

Vårt koncept har utvecklats i snart 30år och vilar på tre pelare, Sanayoga, Livsstil och Egenvård. Ett av våra verktyg är idag världens renaste eteriska oljor. De finns med även i denna kurs men det går självklart att göra kursen utan oljor. Vår erfarenhet är att oljorna kan skynda på och öka effekten när man gör en positiv förändring. Kontakta oss om du blir nyfiken så ser vi till att du får ett bra erbjudande och framför allt kopplas till oss.

Mer om våra eteriska oljor

Informationsvideo

 

EXTRA ERBJUDANDE!

Köp kursen nu så bjuder vi på vår E-bok
RAW PÅ RÄTT SÄTT

KÖP KURSEN HÄR...

Referenser

Nedan några tankar från kunder om Hanna som coach...

"Jag har haft förmånen att i många år fått träna för Hanna. Allt för att rätta till obalanser i kroppen. Både rygg -och höftbesvär har jag blivit helt fri från genom de övningar Hanna hjälpt mig med. Nu är jag på god väg att bli fri från knäbesvär dels genom träning och dels genom att äta en bra kost och sist men inte minst genom de fantastiska oljorna som verkar på cellnivå"

Marie-Louise
Coachats fortlöpande inom träning, näring och livsstil

"Är så tacksam för att jag tog steget till att börja gå hos Hanna. Att få stöd av henne varannan vecka under ett halvår är ett av mina bästa beslut. Jobbiga tankar och känslor kunde Hanna hjälpa mig att reda ut och komma till insikter med. Dessutom att börja fokusera på mig själv igen. Hon är otroligt kunnig med både kost, träning och det mentala, och med hjärtat på rätt ställe i alla lägen. Hon gav mig styrkan att göra en stor förändring i mitt liv, att prioritera mig själv först! Allt hon gett mig kommer jag alltid bära med mig. Alla borde ha en coach Hanna i sitt liv️"

Fanny
Gått 6 mån coachprogram

"Jag tappade 15kg på 6 månader! Gick Hannas coachprogram. Jag är jättenöjd. Hanna är en bra coach som inte kommer med pekpinnar utan ger eleven en insikt att förändra sig själv. Hanna är mycket bra påläst och initierad i kost och näringsfrågor. Genom samtal kom vi fram till vad jag skulle förändra i min vardag. Med en återkommande uppföljning och positiv coachning hjälpte Hanna mig fram genom processen och resultatet är jag mycket nöjd med."

Per
Gått 6 mån coachprogram och tränar SanaYoga

Ta ett sunt första steg

Bara du kan ta dina steg men vi finns där som ett stöd på vägen...

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.