Vanor skapar den vi är, 

lär dig skapa rätt vanor

Vi erbjuder dig en kurs med samtliga länkar i vårt livsstilskoncept. I verktygslådan ingår också näringstillskott samt ett paket med marknadens renaste eteriska oljor och certifierat terapeutisk effekt.

Obs, kursen kan ej köpas av dig som redan har ett registrerat konto hos doTERRA.


Erbjudande just nu!
Endast för kund utan doTERRA-konto
  • Utbildning inom livsstil
  • Onlinekurs 21 dagar
  • Personlig genomgång
  • Daily Habits produkter
    (Fem eteriska oljor + naturliga tillskott)
  • Medlemskap hos doTERRA med 25% rabatt i ett år
  • 30 dagar Sanaklubben
  • Just nu 3 mån. Sanayoga Online

Ord. paketvärde ca 6600kr

Nu 2850 SEK

Köp Kursen Nu

Vem är vi?

Vi brinner för livsstil och har utvecklat ett eget koncept som hjälpt tusentals personer att utveckla sin hälsa. Sana betyder sund och förnuftig på Latin och vårt mål är att lära varje kund bygga dagliga "Sana vanor" i en hälsosam livsstil.

Dagliga vanor

För varje varaktig förändring krävs rutiner. Gäller vår vikt, träning, sömn, stress eller en hälsofundering lika mycket som om vi vill förändra en relation vi har till någon eller något. Det har vi tagit fasta på i vår coaching.

Åtta länkar

Vi blir aldrig starkare än vår svagaste länk. Genom åren har vår verktygslåda successivt fyllts med nya verktyg. Vi har valt att kalla dem länkar då de måste samspela för att vi skall dra optimal nytta av dem. Länkarna är Sömn, vatten, näring, träning, detox, sol, tankar och andning.

Återstart på 21 dagar

Som del i detta paket får du vår onlinekurs. Där lär du dig grunden i Sana-konceptets samtliga åtta länkar. Du får en video per dag i 21 dagar. Till varje video finns givetvis tips på steg att ta för att bygga dina nya vanor. De ger dig en bra bas att gå vidare med i bygget av bästa versionen av dig själv. Du kan sedan gå tillbaka och repetera varje video om och om igen under de sex månader du har tillgång till dem.

Daily Habit Kit

I kursen ingår även ett av våra absoluta favoritpaket med produkter från doTERRA. De har världens renaste eteriska oljor. Du får fem (5ml) eteriska oljor, fem närings-produkter och en kräm som bl.a. kan lindra inflammation och värk. Via ett eget konto hos doTERRA får du 25% rabatt på ev. framtida köp under ett år. Paketet gör inte hela jobbet men det hjälper utan tvekan både din kropp och ditt sinne att enklare nå dina mål.

Se paketets produkter här...

Sanaklubben i 30 dagar

Sanaklubben är en sluten portal för våra mest trogna kunder. Där samlar vi artiklar, videos, recept som inspiration för den livsstil vi förespråkar. En sluten portal för våra mest trogna kunder. I detta paket bjuder vi dig på 30 dagar i Sanaklubben. Klubben är kopplad till ditt doTERRA-konto, vid genomgången förklarar vi hur du får fortsatt tillgång till den. 


Just nu bjuder vi på tre månader SANAYOGATRÄNING online

Hanna Larsson har utvecklat en egen träningsform som vi i dagligt tal kallar Sanayoga (läs mer här). Funktionell träning med fokus på postural muskulatur som balanserar upp din kropp. I det bibliotek du får finns klasser i olika längd och med olika fokus. Vi fyller på med tre videos per månad. Det enda du behöver är internetuppkoppling,


Smakprov från vår Onlinekurs

Våga ta steget - Ditt gamla liv finns kvar om du ångrar dig...

Vi stöttar dig hela vägen men ingen förändring kommer av sig själv. Det spelar ingen roll hur bra något är utanför dig själv, vill du förändra något måste du agera inom dig. Den du är och den bild du har av världen idag har skapats av de steg du hittills tagit. Vill du förändra den bilden måste gamla vanor ersättas av nya. Ett starkt beslut är viktigast. Det tar dig utanför din komfortzon och får dig att växa. När din vilja att lyckas är större än din rädsla för att misslyckas klarar du allt.

Vilken är din svaga länk?

För alla som köper detta paket ingår en personlig genomgång där du får tips kring dina funderingar. Där lägger du även upp en plan för dina hälsosamma steg utifrån Sanakonceptets länkar. När du lär dig förstå vikten av samspel mellan länkarna kan du jobba med att stärka de svaga. En investering i dig själv som kan ge mångfalt tillbaka. Genomgången är värd 750kr.

Köp Kursen Här...
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.