FÖR NY KUND I JULI!

KÖP HOME ESSENTIAL KIT SÅ BJUDER VI PÅ...

  • 60MIN LIVSSTILSCOACH I JULI (1500kr)
  • ONLINEKURS SANAKONCEPTET (1500kr)
  • CHANS TILL EXTRA COACHTID I AUGUSTI (1500kr)

Bygg bästa versionen av dig själv med en kombination av vår kunskap inom livsstil och världens renaste eteriska oljor.

Obs, gäller endast dig som ej har ett registrerat konto hos doTERRA.

Home Essential Kit doTERRA

Köp doTERRAs mest sålda startpaket i juli. Inkluderar diffuser samt 10 av världens renaste eteriska oljor. Brett användningsområde för att stötta din egenvård.

DU BETALAR: 290€ (ca 3000kr)
(Ord. rek. pris är 490€ (5100kr).

Valfri extrachans i augusti:
Det finns inga krav på att beställa men om du väljer att lägga en extra order i doTERRAs LRP bonusprogram i augusti kan du få gratisprodukter för ca 1000kr.

Se vad som ingår

Vi bjuder på coachtid hos Hanna + onlinekurs

Utöver doTERRAs eget erbjudande i juli får du vårt eget bonuspaket värt upp till 4500kr.

1. Livsstilscoach 60min hos Hanna Larsson (värt 1500kr).
Sker via besök, Zoom eller telefon. Du får tips för bra steg utifrån dina behov. Hanna har utvecklat Sana Lifestyle konceptet under de ca 30 år hon arbetat som näringsterapeut, livsstilscoach, PT och yogalärare. 

2. Sanakonceptets onlinekurs 
(som extra stöd, värt 1500kr).

3. Valfri extrachans i augusti:
Lägger du en order via doTERRAs bonusprogram LRP i augusti så bjuder vi på ytterligare en 60min coachtid (värt 1500kr).

Läs mer om privat coaching

Vem är vi?

Vi brinner för hälsa och har utvecklat ett komplett livsstilskoncept som hjälpt tusentals personer att utveckla sin hälsa med naturlig egenvård. Sana betyder sund och förnuftig på Latin och vårt mål är att lära varje kund bygga dagliga "Sana vanor". I snart 30 år har vi erbjudit allt från resor, privat coaching, PT, gruppträning, föreläsningar och naturliga tillskott. Idag binds allt ihop av världens renaste eteriska oljor.

Dagliga vanor

För varje varaktig förändring krävs rutiner. Gäller oavsett om det handlar om vikt, träning, sömn, stress eller om vi vill förändra en relation vi har till någon eller något. Det har vi tagit fasta på i vår coaching. I detta erbjudande får du därför stöd och kunskap från mer än 30 års arbete med livsstil och ett av landets främsta utbildare för optimal användning av eteriska oljor.

Åtta länkar

Vi blir aldrig starkare än vår svagaste länk. Genom åren har vår verktygslåda successivt fyllts med nya verktyg. Vi har valt att kalla dem länkar då de måste samspela för att vi skall dra optimal nytta av dem. Länkarna är sömn, vatten, näring, träning, detox, sol, tankar och andning. Med fokus på att stärka dina svaga länkar skapar du balans och får en starkare grund att stå på.

Återstart på 21 dagar

Som del i detta paket får du vår onlinekurs. Den tar upp hela sanakonceptet och är ett perfekt komplement till den coaching du får från Hanna. Du får över 20 videos, till varje video finns tips på steg att ta för att bygga dina nya vanor. Du har tillgång till kursen i sex månader. Enbart denna kurs är värd 1500kr.

Info om kursen här...

Sanaklubben i 30 dagar

Sanaklubben är en sluten portal för våra mest trogna kunder. Där lägger vi kontinuerligt ut artiklar, videos, recept som inspiration för den livsstil vi står för.  I detta paket bjuder vi dig på tillträde i 30 dagar + ytterligare 30 om du lägger en order via bonusprogrammet LRP i augusti. 

Sanayoga Träning

Träning ingår inte i detta erbjudande men motion är en viktig länk i en frisk livsstil. Vi har utvecklat en egen effektiv träningsform som du kan läsa mer om via länken nedan. Handlar om att väcka små inre muskler för att balansera kroppen, optimal för både kropp och sinne,

Läs mer om Sanayoga här...

Vad är en eterisk olja?

Flyktiga doftämnen i växter, finns i blad, kåda, rötter, blommor, frön och skal. Fungerar som växtens instruktörer, skyddar mot angrepp och drar till sig insekter för pollinering. Precis som växter består vi människor av kolväten och har därför dragit nytta av deras terapeutiska effekter i tusentals år.

Våra kroppar är förprogrammerade att hålla oss friska. Enkelt uttryckt kan eteriska oljorna hjälpa vår kropp att göra just detta genom att koppla ihop olika funktioner inom oss.

Varför doTERRA

I en av världens snabbast växande branscher är doTERRA det ledande företaget.

doTERRA har dessutom världens renaste oljor där deras certifiering CPTG garanterar tester som vida överstiger marknaden i övrigt.

Trots att man idag vet att renhet påverkar verkningsgraden hos en eterisk olja visar studier att ca 80% av alla oljorna som erbjuds är manipulerade. Därför är doTERRA ett självklart val för oss. De har t.o.m. startat egna hälsokliniker med traditionellt utbildade läkare där eteriska oljor ingår som del i behandling.

Eteriska oljor hos oss

När doTERRAs eteriska oljor kom in i vår verksamhet hade vi redan utvecklat ett helt livsstilskoncept. Oljorna gav oss dock ett verktyg som lyfte detta koncept ytterligare med sin effekt att hjälpa kroppen göra sitt jobb. 

På kort tid har vi klivit fram som ett ledande team för utbildning av doTERRAs produkter i Sverige. Utöver produktkunskap lär vi kunder och ledare i vårt team hur man väver in dem i sunda vanor i sin vardag. För oss är det en förutsättning för varaktiga resultat.

Smakprov från vår Onlinekurs

Våga ta steget - Ditt gamla liv finns kvar om du ångrar dig...

Vi stöttar dig hela vägen men ingen förändring kommer av sig själv. Ett starkt beslut är viktigast. Den bild du har av din värld idag är en spegel av vad som skapats av dina tankar. Om du vill förändra något i ditt liv måste därför något ändras inom dig. Har du en inre röst som trycker i dig lögner om att du är värdelös och inte klarar något är det dags att sluta lyssna på denna lögnare. Att hantera självsaboterande tankar är många gånger nyckeln till framgång. När viljan att lyckas är större än rädslan för att misslyckas klarar vi allt.

Hur tar du denna chans?

Kontakta oss med frågor och funderingar, Petter hjälper dig sedan att registrera köpet av Home Essential startpaket och bokar in din coachtid hos Hanna Larsson. Ditt köp inkluderar även 25% rabatt hos doTERRA under kommande året. Allt sådant går vi igenom med dig så luta dig lugnt mot vår erfarenhet tills du fått din egen.

"Jag har haft förmånen att i många år fått träna för Hanna. Allt för att rätta till obalanser i kroppen. Både rygg -och höftbesvär har jag blivit helt fri från genom de övningar Hanna hjälpt mig med. Nu är jag på god väg att bli fri från knäbesvär dels genom träning och dels genom att äta en bra kost och sist men inte minst genom de fantastiska oljorna som verkar på cellnivå"

Marie-Louise
Coachklient & yogaelev

"Hanna har en otrolig kunskap och känsla för alla sorters frågor som rör hälsa. Hon ser verkligen HELA människan både mentalt och fysiskt. Hon hjälpte mig att hitta en ny syn på mig själv, stöttade och peppade mig hela vägen. Jag vågade släppa på allt och bara förlita mig på hennes kunskap och jag lät henne guida mig och kände fullständig tillit 🙏🏼. Jag kände att hon var närvarande för mig och hela planen var verkligen individuellt anpassad till just mig och mina behov. Jag rekommenderar verkligen alla som vill nå resultat och bli den bästa versionen av sig själv att ta hjälp av Hanna. Det är i särklass det bästa jag har gjort💕. Stort tack🙏🏼"

Jessica
Klient Coachprogram

"Är så tacksam för att jag tog steget till att börja gå hos Hanna. Att få stöd av henne varannan vecka under ett halvår är ett av mina bästa beslut. Jobbiga tankar och känslor kunde Hanna hjälpa mig att reda ut och komma till insikter med. Dessutom att börja fokusera på mig själv igen. Hon är otroligt kunnig med både kost, träning och det mentala, och med hjärtat på rätt ställe i alla lägen. Hon gav mig styrkan att göra en stor förändring i mitt liv, att prioritera mig själv först! Allt hon gett mig kommer jag alltid bära med mig. Alla borde ha en coach Hanna i sitt liv️"

Fanny
Klient Coachprogram

"Jag tappade 15kg på 6 månader! Gick Hannas coachprogram. Jag är jättenöjd. Hanna är en bra coach som inte kommer med pekpinnar utan ger eleven en insikt att förändra sig själv. Hanna är mycket bra påläst och initierad i kost och näringsfrågor. Genom samtal kom vi fram till vad jag skulle förändra i min vardag. Med en återkommande uppföljning och positiv coachning hjälpte Hanna mig fram genom processen och resultatet är jag mycket nöjd med."

Per
Klient Coachprogram

Väkommen in i vår värld

Ge dig själv ett sunt och friskt steg till bästa versionen av dig själv!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.