BYGG BÄSTA VERSIONEN AV DIG SJÄLV

Bara du själv kan stoppa dig!

Låt oss hjälpa dig ta kontroll över din livsstil. Med Sanakonceptet lär du dig arbeta med hela livsstilen och framför allt att kliva ur vägen för din kropp.


MÖT DIN COACH

Hanna Larsson har arbetat med näring, träning och livsstil sedan slutet av 1980-talet. Hennes studier, egna erfarenheter och resultat från tusentals klienter har utvecklat vårt alldeles eget livsstilskoncept. Hannas filosofi har alltid varit att varje kropp är förprogrammerad att hålla sig frisk. Därför bygger våra råd på att lära sig kliva ur vägen för kroppens arbete. Livsstil förebygger sjukdom, läkare behandlar sjukdom och kroppen botar sjukdom...


Vill du ha 15min gratis konsultation?

Ge oss lite information om dina funderingar. Ta sedan chansen att höra hur Hanna kan hjälpa just dig.

Intresseanmälan här...

Tre paket att välja mellan

Egenvård är långsiktig investering i sig själv. Idag erbjuder vi endast paket där de flesta av våra kunder stannar i minst ett år...

6 TILLFÄLLEN

2500kr/mån

3 delbetalningar

Fast tid varannan vecka

Träff via besök, Zoom eller telefon

Individuellt upplägg utifrån nuläge

Sanayoga Online till sista träff

Sanaklubbens slutna Facebookgrupp

Köp paket här

12 TILLFÄLLEN

2200kr/mån

6 delbetalningar

Fast tid varannan vecka

Träff via besök, Zoom eller telefon

Individuellt upplägg utifrån nuläge

Sanayoga Online till sista träff

Sanaklubbens slutna Facebookgrupp

Köp paket här

24 TILLFÄLLEN

1900kr/mån

12 delbetalningar

Fast tid varannan vecka

Träff via besök, Zoom eller telefon

Individuellt upplägg utifrån nuläge

Sanayoga Online till sista träff

Sanaklubbens slutna Facebookgrupp

Köp paket här

Sund & förnuftig Livsstil

SANA är latin för sund & förnuftig vilket genomsyrar hela vårt koncept. Våra åtta livsstilslänkar bygger på att hjälpa vår kropp att uppnå homeostas (balans).  Det är samspelet mellan länkarna som skapar optimal hälsa. En nyckel till framgång är att lyssna mer på kroppen än de känslor som skapas av våra tankar. För en tanke är alltid påhittad men när vi lyssnar på den väcks känslor som får oss att tro att den är sann.  

Sund & förnuftig Näring

Grunden i all hälsa är näring och som näringsterapeut och internationell integrativ livsstilscoach har Hanna en stor verktygslåda att erbjuda dig. Hon lär inte ut några dieter, det handlar om att ge din kropp bästa förutsättning att hålla dig frisk. Rätt näring hjälper kroppen att avgifta sig, bygga sig stark och kan även stötta dina känslor.

Om du köper något av våra coachpaket får du bland annat tillgång till recept och artiklar på hemsidans slutna medlemssidor.

Sund & förnuftig Träning

Hanna har utvecklat Sanayoga, en egen träningsform som bygger på funktionell och postural träning. En fysisk men skonsam form där vi arbetar med djupliggande muskulatur för att forma kroppen. Du kan boka Personlig Träning med Hanna eller prenumerera på videos via Sanayoga Online. Ni har vi även startat liveklasser online.

Sanayoga online på hemsidans slutna medlemssidor ingår i våra coachpaket.


SANA PRIVAT COACHING

Alla människor har rätt att må bra och uppnå optimal hälsa!

  • Vill du må bättre men inte riktigt får till det?
  • Känner du dig kanske förvirrad av alla hälsoråd som florerar?

Din kropp är fantastisk, den är förprogrammerad för optimal hälsa om du ger den rätt förutsättningar. Dessa förutsättningar kan en bra coach hjälpa dig med..

Vi är inga läkare och utger oss aldrig för att ersätta traditionell sjukvård. Vårt fokus är egenvård och att sprida kunskap som kan förebygga ohälsa och öka livskvalitet.

Hanna Larsson kan hjälpa dig bygga bästa versionen av dig själv!

Åtta Länkar...
Hälsa är din viktigaste tillgång i livet och Sanakoncept lär dig ta ett helhetsgrepp om din livsstil. Vårt koncept bygger på att stärka svaga länkar, dessa länkar är näring, träning, detox, sömn, vatten, solljus, andning och tankar. Eteriska oljor fungerar som en sammanbindande länk. Där leder vi en av landets främsta team av kunder och utbildare.


Tillit och tålamod
Varaktig livsstilsförändring kräver tid, engagemang och målmedvetenhet. Ha därför tålamod och tillit till din kropp och din coach. begränsa dina informationskällor under din coachperiod. Låt Hanna vägleda och följ hennes råd så kommer resultaten. 

Hanna Larsson är näringsterapeut och Integrativ livsstilscoach
Med tusentals konsultationer i bagaget anlitas hon som föredragshållare och har bl.a varit lärare för blivande terapeuter på Näringsmedicinska skolan. För Hanna är det viktigt att eliminera oklarheter kring hälsa, "Självsaboterande" matval och ”myter” kring näringsämnen och dieter. Våra klienter är alla typer av människor med olika behov och bakgrund. Därför läggs varje program upp helt individuellt utifrån nuläge. Som exempel kan du vid köp av våra coachpaket i samråd med Hanna byta ut vissa samtalsträffar mot ex. Personlig Träning eller AromaTouch, en teknik för att applicera eteriska oljor. Målet är alltid att ge dig bestående resultat för resten av livet - en ny livsstil!

"För att uppmärksamma en positiv tanke måste en negativ tanke ignoreras"

Hanna Larsson

ANMÄL DIG TILL VÅRT GRATIS NYHETSBREV

REGISTRERA DIG FÖR INFORMATION OM VAD VI HAR PÅ GÅNG

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.