BYGG BÄSTA VERSIONEN AV DIG SJÄLV

Bara du själv kan stoppa dig!

Låt oss hjälpa dig ta kontroll över din livsstil. Med Sanakonceptet lär du dig arbeta med hela livsstilen och framför allt att kliva ur vägen för din kropp.

MÖT DIN COACH

Hanna Larsson har arbetat med näring, träning och livsstil sedan slutet av 1980-talet. Hennes studier, egna erfarenheter och resultat från tusentals klienter har utvecklat vårt alldeles eget livsstilskoncept. Hannas filosofi har alltid varit att varje kropp är förprogrammerad att ta hålla sig frisk. Därför bygger våra råd på att lära sig kliva ur vägen för kroppens arbete. Livsstil förebygger sjukdom, läkare behandlar sjukdom men det är kroppen som botar sjukdom...

Sund & förnuftig Livsstil

SANA är latin för "sund och förnuftig" och detta genomsyrar hela vårt koncept. Våra åtta livsstilslänkar bygger på att hjälpa vår kropp att uppnå homeostas (balans).  Det är samspelet mellan länkarna som skapar optimal hälsa. Vi måste bara lära oss kliva ur vägen för kroppen, den vet exakt vad som krävs.

Sund & förnuftig Näring

Grunden i all hälsa är näring och som näringsterapeut och internationell integrativ livsstilscoach har Hanna en stor verktygslåda att erbjuda dig. Hon lär inte ut några dieter, det handlar bara om att ge kroppen bästa förutsättning att hålla oss friska. Rätt näring hjälper kroppen att avgifta sig, bygga sig stark och kan även stötta våra känslor.

Sund & förnuftig Träning

Hanna har utvecklat Sanayoga, en egen träningsform som bygger på funktionell och postural träning. En fysisk men skonsam form där vi arbetar med djupliggande muskulatur för att forma kroppen. Du kan boka Personlig Träning med Hanna eller dra ihop ett gäng och träna i grupp. Du som hellre vill träna hemma kan prenumerera på vår onlineträning. 

SANA PRIVAT COACHING

Alla människor har rätt att må bra och uppnå optimal hälsa!

  • Är du en av dem som vill må bättre men inte riktigt får till det?
  • Känner du dig osäker på hur du skall göra och kanske förvirrad av alla hälsoråd som florerar?
  • Känns det som du har "provat allt" men att ingenting riktigt har fungerat?

Din kropp är fantastisk, den är förprogramerad för optimal hälsa om du ger den rätt förutsättningar. Dessa förutsättningar kan en bra coach hjälpa dig med. Att förändra näring och livsstil är mycket svårt på egen hand.

Vi är inga läkare och utger oss aldrig för att ersätta traditionell sjukvård. Vår mål är att hjälpa dig ta steg där du med egen kunskap och egenvård kan förebygga ohälsa och öka din livskvalitet.

Låt vår Sana livsstilscoach Hanna Larsson hjälpa dig få insikter och nya vanor för den hälsa, energi och livsglädje du har rätt till. Vi skräddarsyr upplägget efter dina behov och tar ett steg i taget i ett tempo som passar dig.

Åtta Länkar...
Hälsa är din viktigaste tillgång i livet och med vårt Sana koncept lär du dig att ta ett helhetsgrepp om din livsstil. Under snart 30 år har Hanna Larsson utvecklat ett koncept som bygger på att fokusera och stärka den svagaste av åtta länkar. Länkarna är näring, träning, detox, sömn, vatten, soljus, andning och tankar. Utöver kunskap om varje länk lär du dig dessutom förstå det starka samspelet mellan dem. Idag finns också eteriska oljor med som en sammabindande länk. Där är vi en av landets främsta aktörer och utbildar både kunder och ledare.


Tillit och tålamod
Att genomföra livsstilsförändring kräver tid, engagemang och målmedvetenhet. Ge det därför tid, ha tålamod och framförallt tillit till din kropp och din coach. Vi rekommenderar alltid att man begränsar sina informationskällor under sin coachingperiod. Främst för att undvika stress, förvirring som annars lätt bromsar resultat och effekt av programmet. Låt coachen vägleda och följ dennes råd så kommer resultaten mycket enklare.

Hanna Larsson är vår medicinska näringsterapeut och livsstilscoach
Hanna har arbetat med hälsa, träning och livsstil sedan början av 1990-talet. Med tusentals konsultationer i bagaget anlitas hon som föredragshållare och har bl.a varit lärare för blivande terapeuter på Näringsmedicinska skolan. Våra klienter är alla typer av människor med olika behov och bakgrund. Därför läggs varje program upp helt individuellt utifrån nuläge. Ett viktigt delmål är att eliminera oklarheter kring hälsa. "Självsaboterande" matval och diverse ”myter” kring näringsämnen och dieter ersätts successivt av nyttig kunskap om livsstilslänkar. Målet är bestående resultat för resten av livet - en ny livsstil!

"För att en positiv tanke skall få plats måste en negativ tanke städas bort"

Hanna Larsson

ANMÄL DIG TILL VÅRT GRATIS NYHETSBREV

REGISTRERA DIG FÖR ATT FÅ INFORMATION OM VAD VI HAR PÅ GÅNG

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.