PORTUGAL 30 MAJ - 6 JUNI!

Dags för ännu en magisk resa...

Placeholder Image

Tag plats på resan till bästa versionen av dig själv?

Vi har skapat uppskattade resor sedan 2007. De senaste åren i Portugal och denna gång är det är extra roligt då vi lyckats boka en av våra favoritvillor igen. Den ligger på promenadavstånd från en strand som flera år utsetts till finast på hela Algarvekusten.

Villan, stranden, det paket vi erbjuder och energin som skapas mellan likasinnade gäster ger dig chans att ta ett stort positivt kliv i din egenvård...

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

En kort promenad tar dig till en av Algarves finaste stränder

Vi älskar villan vi bor i men också havet. På denna retreat kan du njuta av dagliga härliga promenader ner till havet. Ta ett dopp eller bara njut på stranden. Under flera år har denna strand prisats som en av kustens finaste stränder.

Placeholder Image

Låt en vecka med oss öppna och utveckla nya sunda dörrar... 


Under veckan får du chans att uppleva det vi anser vara en optimal livsstil. Att känna effekten av att träna Sanayoga varje dag, att fördjupa din kunskap om Sanakonceptet på dagliga föreläsningar och kanske framför allt att ge dig tid till att reflektera över din nuvarande livsstil.

Du får lära dig periodisk fasta men de måltider som ingår är sprängfyllda med optimal näring via underbar växtbaserad kost. Du får även praktisk kunskap genom vara med och tillaga några måltider tillsammans med Emma som är köksansvarig. 

På Yogaklasser, i maten du äter och vid veckans föreläsningar får du bekanta dig med världens renaste eteriska oljor. De må endast vara ett av många verktyg i vår verktygslåda men det går inte att blunda för den effekt de gett både oss själva och miljontals användare som idag har dem som en del i sin vardag.

Målet med våra retreat är att ge dig verktyg att bygga bästa versionen av dig själv. Ofta handlar det om att lära "huvudet" kliva ur vägen för vår kropp. Men med tiden kommer kunskap att förena kropp och sinne i ett sunt och friskt samarbete.

Video Poster Image
Köp din plats här

Det här är du värd!


Veckan kostar från 11 900kr* och inkluderar:

  • Del i dubbelrum
  • Sanayogaträning
  • Teknikträning
  • Föreläsningar om livsstil
  • Välkombinerad växtbaserad kost
  • Praktisk matlagning
  • Tid till reflektion och vila
  • Kunskap om eteriska oljor

* Betala hela avgiften direkt för 11 900kr. Vill du dela upp betalningen på tre månader blir priset 12 500kr. Kontakta oss i så fall så mailar vi dig en faktura.

Vi samordnar transport mellan flygplats och villa i Portugal till självkostnadspris.

Flyg bokar och betalar du själv. Just nu (mitten av jan.) kan man boka en t..o.r. från Arlanda-Faro med Norwegian inkl. bagage för ca 3000kr.

Vi kontaktar alla deltagare närmare avfärd med mer info och för att samordna transporten mellan flygplats och villa i Portugal. 

Placeholder Image

Hanna Larsson

Yogalärare, livsstilscoach och näringterapeut som utvecklat ett helt livsstilskoncept där Sana YogaTräning är en del. Har coachat och utbildat tusentals personer sedan början av 1990-talet. En fantastisk pedagog som är känd för att leva som hon lär.

Placeholder Image

Petter Larsson

Hannas make som står bakom kameran och är den du kan kontakta med eventuella frågor innan du slår till. Petter har själv längtat efter denna kurs och är övertygad om att den kan bli en fantastisk hjälp alla våra befintliga och framtida följare som vill ta sunda steg för ökat välmående.

Placeholder Image

Emma Forsman

Hannas syster som är en talang både när det gäller matlagning och som yogalärare. Emma är bl.a. medförfattare till vår bok "Raw På Rätt Sätt. Våra retreat har maten som en mycket viktig del och där Emma ansvarig. Som gäst får du lära dig laga måltider tillsammans med henne. 

Egen tid för Reflektion

En viktig del på resan

Vi har många aktiviteter på schemat men vi ger dig också tid till att "bara vara". För är det något vi har svårt att hitta tid till hemma är det att stanna upp och se hur läget är just nu...

Att ge dig själv tid att reflektera över de olika delarna i livet ökar effekten av de sunda steg du vill ta. På föreläsningarna får du chans fördjupa dig i vårt SANA livsstilskoncept.

Placeholder Image

Välkommen att utvecklas med oss

Som alltid är det du själv som måste ta dina steg men se oss som ett stöd att luta dig mot tills du hittat din egen balans. Oavsett om du vill ta ett första steg eller eller fördjupa en redan påbörjad livsstilsresa så är detta en fantastisk möjlighet

Köp din plats här...
Powered by Kajabi