SANAKLUBBEN

För dig som söker en effektiv, långsiktig väg till hälsa med helhetstänk och likasinnade att dela din resa med...


Hanna är Sanakonceptets grundare.

Sanaträning är en postural, funktionell livsstilsträning där rörelser + andning är grundläggande. Skapad utifrån mina många år inom hälsobranschen. Utvecklad utifrån egna problem med rygg, nacke, felaktig träning, dålig hälsa, osund livsstil samt från de behov jag sett hos tusentals klienter som jag träffat genom åren. Det här är en komplett träning oavsett om det handlar om att hitta tillbaka till balans efter skador, äta bättre eller att utveckla och bibehålla en frisk kropp och sinne. Mina klienter är allt ifrån elitidrottare till nybörjare. Läs mer nedan...

NYA SANAKLUBBEN!

Oavsett betalningsintervall får du tillgång till material som kan ge dig mångfalt tillbaka. Välj vad som passar dig bäst.

999kr

PER KVARTAL

Sanayoga Klass
Normalt Liveklass varje vecka
- Värde 200kr/klass
- Inspelad veckoklass ligger kvar 1v

Workshop online
- Värde 595kr/månad
- Inspiration och kunskap
- Normalt en helg/mån

Bibliotek
- Inspelade videos i olika teman

Slutna medlemssidor
- Kunskap, tips och inspiration

Sluten FB-grupp
Community att dela dela resan med.

Starta prenumeration här

1 499kr

PER HALVÅR

Sanayoga Klass
Normalt Liveklass varje vecka
- Värde 200kr/klass
- Inspelad veckoklass ligger kvar 1v

Workshop online
- Värde 595kr/månad
- Inspiration och kunskap
- Normalt en helg/mån

Bibliotek
- Inspelade videos i olika teman

Slutna medlemssidor
- Kunskap, tips och inspiration

Sluten FB-grupp
Community att dela dela resan med.

Starta prenumeration här

2 499kr

PER ÅR

Sanayoga Klass
Normalt Liveklass varje vecka
- Värde 200kr/klass
- Inspelad veckoklass ligger kvar 1v

Workshop online
- Värde 595kr/månad
- Inspiration och kunskap
- Normalt en helg/mån

Bibliotek
- Inspelade videos i olika teman

Slutna medlemssidor
- Kunskap, tips och inspiration

Sluten FB-grupp
Community att dela dela resan med.

Starta prenumeration här

Sanaklubben. Rörelse/Livsstil/Egenvård

I klubben ingår en mängd material på slutna sidor. Öka kunskap och skapa nya vanor med konceptets åtta länkar eller låt dig inspireras av recept.

Workshops och föreläsningar ger extra effekt och stöd.

Sana Liveklass (online)

Träna i realtid med Hanna på veckans liveklass. Inleds med genomgång av veckans tema, avslutas med frågestund där elever som önskar kan ställa frågor om träning, hälsa och livsstil. Endast Hanna är med på bild.

Plats bokas via länk i slutna biblioteket.

Individuell Sana-coaching

Sanaklubben är en stabil och effektiv grund. Den som vill ta ytterligare steg kan köpa individuella coachpaket hos Hanna. Sker vanligtvis via zoom eller telefon, ibland även fysiskt om det passar! Innebär optimal långsiktig hjälp från Hanna med träffar varannan vecka.


SANA RÖRELSETRÄNING

Lär kroppen arbeta som en helhet.

Den fysiska delen av Sanaträning är en blandning av yogarörelser, tai chi, qigong, meditation och dans. Allt tillsammans med andningen som leder rörelserna. Rörelserna är små och skall utövas med en mjukhet för att nå kroppens djupaste och minsta muskler. Mycket utgår från höft,  bäckenbotten och den kroppsposition som skall vara rak d.v.s. fot, knä, höft, axel och öra. Vi letar upp och stärker kroppens svaga länkar för att på så sätt återskapa en kropp som samarbetar som en helhet.

Genom att stärka svaga muskler,  stimulera fascian samt räta ut ryggraden ger en mängd hälsofördelar, ex. ökad fettförbränning, en mer vältränad och starkare kropp, rak hållning, mer energi, starkare rygg, bättre sömn, minskad stress, starkare psyke, minskad värk och smärta osv. Man kan till och med uppleva känslan av att man "växer" ett par cm när ryggraden rätas ut. Sist men inte minst så blir man mer lugn och harmonisk.

Förutom den fysiska träningen som egentligen är sekundär så praktiserar vi det mentala, fokus och koncentration via rörelserna samt genom andning och meditation. Varje rörelse utförs medvetet med kontroll över andning och kroppskännedom. 

Eleverna märker ofta snabb effekt men ytterligare resultat fortsätter att visa sig även efter lång tid av träning. Syftet är att du skall fungera bättre i din vardag med allt vad det innebär när du tränar Sanaträning regelbudet. 

Sanaträning kan utövas i grupp, individuellt eller online. Oftast är klassen 60min lång med det finns både kortare och längre klasser online. På en gruppklass kan elever på olika nivå blandas,  Sanaträning alltid är individuell. Alla utgår från sig och arbetar utifrån sin nivå. Vi rekommenderar kläder som är sköna och tillåter rörelser och värme. Man är barfota!

Yogamatta är ett måste då vi står mycket på knän i träningen. En extra handduk kan vara bra för att torka svett och ev. lägga under knän. Vi använder även redskap som en lättare hantel (1,5-2kg), fotledsvikter (0,5-1kg) en kloss och ett gummiband.

På de klasser vi leder hos Widevi center används eteriska oljor i en diffuser. Dels för att rena luften och ge eleverna extra mentalt lugn och ro. 


"Sana rörelseträning går inte ut på att bli bättre på den fysiska övningen, vi tränar för att bli bättre på livet"

Hanna Larsson

"Hanna Larsson, en fantastisk person som utstrålar värme, omtanke och som man snabbt får tillit till. Hon har hjälpt mig att hitta pusselbitarna som behövdes på min väg till optimal hälsa. Jag kan fokusera bättre och mitt inre lugn är större."

Anna 46 år

"Sana gick från att ”bara börja yoga” till en vilja att ha mer, mer, mer. Jag vill vara i denna underbara värld och må så här bra varje dag. Med de 8 länkarna i mitt liv är livet bara så mycket härligare. Känns som magi, som något större!"

Astrid 38 år

"Sana-konceptet hjälper till bättre hälsa med ett långsiktigt holistiskt tänk och fokus på livsstil, där du utmanas och får möjlighet att växa och utvecklas både mentalt och fysiskt."

Anna 58 år

"Sanayoga är en fantastisk träningsform eftersom träningen har ett holistiskt perspektiv som gör att jag blir starkare både på insidan och utsidan"

Christina 61 år

"Jag är så tacksam över Sana lifestyle. Jag är starkare än någonsin både fysiskt och mentalt. Min självkänsla är bättre och jag uppskattar alla verktyg för att själv kunna påverka mitt liv till det bättre. Det har på riktigt förändrat mitt liv på alla plan."

Clara 50 år

"Jag har hittat mig själv och mitt ”lilla jag” som jag glömmer bort hela tiden. Jag har någon som lyssnar på mig så som jag pratar med mig själv och får den hjälp jag behöver."

Yolla 31 år

"För mig betyder yogan och hela sanakonceptet helt enkelt ett fantastiskt verktyg att bära med sig genom livets med- och motgångar"

Marie-Louise 65 år

"Har ständigt utvecklats under de 10år jag utövat Sanayoga. Aldrig känt mig så stark och trygg som nu, framförallt mentalt men också fysiskt. Sanayogan (alt Hanna) ger mig redskap att lära känna mig själv på bästa sätt, att bli mitt sanna jag. En ständig resa som är så spännande.”"

Lena 58 år
Ägare och yogalärare på Widevi center
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.