SANAKLUBBEN

För dig som söker en effektiv, lÄngsiktig vÀg till hÀlsa med helhetstÀnk och likasinnade att dela din resa med...


Hanna är Sanakonceptets grundare.

Sanaträning är en postural, funktionell livsstilsträning där rörelser + andning är grundläggande. Skapad utifrån mina många år inom hälsobranschen. Utvecklad utifrån egna problem med rygg, nacke, felaktig träning, dålig hälsa, osund livsstil samt från de behov jag sett hos tusentals klienter som jag träffat genom åren. Det här är en komplett träning oavsett om det handlar om att hitta tillbaka till balans efter skador, äta bättre eller att utveckla och bibehålla en frisk kropp och sinne. Mina klienter är allt ifrån elitidrottare till nybörjare. Läs mer nedan...

NYA SANAKLUBBEN!

Oavsett betalningsintervall fÄr du tillgÄng till material som kan ge dig mÄngfalt tillbaka. VÀlj vad som passar dig bÀst.

999kr

PER KVARTAL

Sanayoga Klass
- Normalt Liveklass varje vecka
- VĂ€rde 200kr/klass
- Inspelad veckoklass ligger kvar 1v

Workshop online
- VÀrde 400kr/mÄnad
- Inspiration och kunskap
- En helg i 9 av Ärets 12 mÄnader.

Bibliotek
- Inspelade videos i olika teman

Slutna medlemssidor
- Kunskap, tips och inspiration

Sluten FB-grupp
Community att dela dela resan med.

Starta prenumeration hÀr

1 499kr

PER HALVÅR

Sanayoga Klass
- Normalt Liveklass varje vecka
- VĂ€rde 200kr/klass
- Inspelad veckoklass ligger kvar 1v

Workshop online
- VÀrde 400kr/mÄnad
- Inspiration och kunskap
-En helg i 9 av Ärets 12 mÄnader.

Bibliotek
- Inspelade videos i olika teman

Slutna medlemssidor
- Kunskap, tips och inspiration

Sluten FB-grupp
Community att dela dela resan med.

Starta prenumeration hÀr

2 499kr

PER ÅR

Sanayoga Klass
- Normalt Liveklass varje vecka
- VĂ€rde 200kr/klass
- Inspelad veckoklass ligger kvar 1v

Workshop online
- VÀrde 400kr/mÄnad
- Inspiration och kunskap
-En helg i 9 av Ärets 12 mÄnader.

Bibliotek
- Inspelade videos i olika teman

Slutna medlemssidor
- Kunskap, tips och inspiration

Sluten FB-grupp
Community att dela dela resan med.

Starta prenumeration hÀr

Sanaklubben. Rörelse/Livsstil/EgenvÄrd

I klubben ingĂ„r en mĂ€ngd material pĂ„ slutna sidor. Öka kunskap och skapa nya vanor med konceptets Ă„tta lĂ€nkar eller lĂ„t dig inspireras av recept.

Workshops och förelÀsningar ger extra effekt och stöd.

Sana Liveklass (online)

TrÀna i realtid med Hanna pÄ veckans liveklass. Inleds med genomgÄng av veckans tema, avslutas med frÄgestund dÀr elever som önskar kan stÀlla frÄgor om trÀning, hÀlsa och livsstil. Endast Hanna Àr med pÄ bild.

Plats bokas via lÀnk i slutna biblioteket.

Individuell Sana-coaching

Sanaklubben Àr en stabil och effektiv grund. Den som vill ta ytterligare steg kan köpa individuella coachpaket hos Hanna. Sker vanligtvis via zoom eller telefon, ibland Àven fysiskt om det passar! InnebÀr optimal lÄngsiktig hjÀlp frÄn Hanna med trÀffar varannan vecka.


SANA RÖRELSETRÄNING

LĂ€r kroppen arbeta som en helhet.

Den fysiska delen av Sanaträning är en blandning av yogarörelser, tai chi, qigong, meditation och dans. Allt tillsammans med andningen som leder rörelserna. Rörelserna är små och skall utövas med en mjukhet för att nå kroppens djupaste och minsta muskler. Mycket utgår från höft,  bäckenbotten och den kroppsposition som skall vara rak d.v.s. fot, knä, höft, axel och öra. Vi letar upp och stärker kroppens svaga länkar för att på så sätt återskapa en kropp som samarbetar som en helhet.

Genom att stärka svaga muskler,  stimulera fascian samt räta ut ryggraden ger en mängd hälsofördelar, ex. ökad fettförbränning, en mer vältränad och starkare kropp, rak hållning, mer energi, starkare rygg, bättre sömn, minskad stress, starkare psyke, minskad värk och smärta osv. Man kan till och med uppleva känslan av att man "växer" ett par cm när ryggraden rätas ut. Sist men inte minst så blir man mer lugn och harmonisk.

Förutom den fysiska träningen som egentligen är sekundär så praktiserar vi det mentala, fokus och koncentration via rörelserna samt genom andning och meditation. Varje rörelse utförs medvetet med kontroll över andning och kroppskännedom. 

Eleverna märker ofta snabb effekt men ytterligare resultat fortsätter att visa sig även efter lång tid av träning. Syftet är att du skall fungera bättre i din vardag med allt vad det innebär när du tränar Sanaträning regelbudet. 

Sanaträning kan utövas i grupp, individuellt eller online. Oftast är klassen 60min lång med det finns både kortare och längre klasser online. På en gruppklass kan elever på olika nivå blandas,  Sanaträning alltid är individuell. Alla utgår från sig och arbetar utifrån sin nivå. Vi rekommenderar kläder som är sköna och tillåter rörelser och värme. Man är barfota!

Yogamatta är ett måste då vi står mycket på knän i träningen. En extra handduk kan vara bra för att torka svett och ev. lägga under knän. Vi använder även redskap som en lättare hantel (1,5-2kg), fotledsvikter (0,5-1kg) en kloss och ett gummiband.

På de klasser vi leder hos Widevi center används eteriska oljor i en diffuser. Dels för att rena luften och ge eleverna extra mentalt lugn och ro. 


"Sana rörelsetrÀning gÄr inte ut pÄ att bli bÀttre pÄ den fysiska övningen, vi trÀnar för att bli bÀttre pÄ livet"

Hanna Larsson

"Hanna Larsson, en fantastisk person som utstrÄlar vÀrme, omtanke och som man snabbt fÄr tillit till. Hon har hjÀlpt mig att hitta pusselbitarna som behövdes pÄ min vÀg till optimal hÀlsa. Jag kan fokusera bÀttre och mitt inre lugn Àr större."

Anna 46 Ă„r

"Sana gick frĂ„n att ”bara börja yoga” till en vilja att ha mer, mer, mer. Jag vill vara i denna underbara vĂ€rld och mĂ„ sĂ„ hĂ€r bra varje dag. Med de 8 lĂ€nkarna i mitt liv Ă€r livet bara sĂ„ mycket hĂ€rligare. KĂ€nns som magi, som nĂ„got större!"

Astrid 38 Ă„r

"Sana-konceptet hjÀlper till bÀttre hÀlsa med ett lÄngsiktigt holistiskt tÀnk och fokus pÄ livsstil, dÀr du utmanas och fÄr möjlighet att vÀxa och utvecklas bÄde mentalt och fysiskt."

Anna 58 Ă„r

"Sanayoga Àr en fantastisk trÀningsform eftersom trÀningen har ett holistiskt perspektiv som gör att jag blir starkare bÄde pÄ insidan och utsidan"

Christina 61 Ă„r

"Jag Àr sÄ tacksam över Sana lifestyle. Jag Àr starkare Àn nÄgonsin bÄde fysiskt och mentalt. Min sjÀlvkÀnsla Àr bÀttre och jag uppskattar alla verktyg för att sjÀlv kunna pÄverka mitt liv till det bÀttre. Det har pÄ riktigt förÀndrat mitt liv pÄ alla plan."

Clara 50 Ă„r

"Jag har hittat mig sjĂ€lv och mitt ”lilla jag” som jag glömmer bort hela tiden. Jag har nĂ„gon som lyssnar pĂ„ mig sĂ„ som jag pratar med mig sjĂ€lv och fĂ„r den hjĂ€lp jag behöver."

Yolla 31 Ă„r

"För mig betyder yogan och hela sanakonceptet helt enkelt ett fantastiskt verktyg att bÀra med sig genom livets med- och motgÄngar"

Marie-Louise 65 Ă„r

"Har stĂ€ndigt utvecklats under de 10Ă„r jag utövat Sanayoga. Aldrig kĂ€nt mig sĂ„ stark och trygg som nu, framförallt mentalt men ocksĂ„ fysiskt. Sanayogan (alt Hanna) ger mig redskap att lĂ€ra kĂ€nna mig sjĂ€lv pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt, att bli mitt sanna jag. En stĂ€ndig resa som Ă€r sĂ„ spĂ€nnande.”"

Lena 58 Ă„r
Ägare och yogalĂ€rare pĂ„ Widevi center
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.