Du är unik - sanayoga är unik

 I sanayogan så tränar vi kroppen fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt. Med andra ord - precis ALLT!

Men det är inte alltid lätt att förstå allt som händer i kroppen och sinnet. Jag har själv många gånger undrat om jag gör rätt, om det verkligen skall kännas som den känns och hur lång tid det tar med vissa saker. Risken med detta är att man lägger av och helt enkelt slutar att praktisera. Det är därför som jag har gjort ett unikt upplägg för att det skall passa alla (alla är unika varelser) samt täcka in ev frågor och funderingar som kommer på vägen. Kunskap är A och O, ju mer vi förstår desto enklare och roligare blir det.

Upplägg sanayoga

  1. Online LIVE klass varje söndag med genomgång av veckans klass.
  2. Träna denna klass minst 3-7ggr under kommande vecka. Klassen ligger inspelad som en kortare och en längre variant.
  3. Workshops varje månad med genomgång av antingen andning, meditation, postural eller bygg. Dessa rekommenderar jag dig att gå om och om igen. Jag utvecklas hela tiden och det innebär att det också kommer nytt att lära hela tiden.
  4. Fördjupning 2ggr/år och i början av varje ny termin (vår och höst). Här sätter vi ton för den nya terminen samt arbetar med hela livsstilen. Vi fördjupar i de åtta länkarna samt livscirkeln. Här tar vi upp allt som rör hela livet (mat, sömn, tankar, detox, relationer, arbete, hemmet etc.)
  5. Retreat i Januari varje år i samband med vårens fördjupning. Här får du prova på att leva på allra bästa sätt under en helg med allt var det innebär (mat, sömn, sanayoga, egenvård etc). Bästa starten på det nya året helt enkelt!
  6. Sommarskola sker under 5 dagar varje sommar. En lektion varje dag lär dig mer om sanayoga samt ett specifikt livsstilstema under alla dagar. 
  7. Individuell sanaträning är så personligt det kan bli. Du får mig helt för dig själv och jag guidar dig i din träning, livsstil, tankar etc. Boka ett passande program med antingen 6,12 eller 24 träffar.

Du är unik och behöver arbeta i din takt på den nivå som du befinner dig i. Det spelar ingen roll hur gammal du är, kvinna, man, hen, tidigare erfarenhet etc. Du behöver bara börja och följa detta koncept så kommer resultaten att visa sig. Viktigt bara att ta hjälp, ställa frågor och ha tålamod. För då kommer du att bli belönad och bli den bästa versionen av DIG.

DU + SANAYOGA = SANT ❤️

Hanna Larsson

Close

Låt oss ta sunda steg tillsammans

Fyll i dina uppgifter nedan så får du vårt nyhetsbrev