Walk the talk

Det allra bästa med att undervisa i sanayoga och coacha människor i holistisk hälsa är att jag själv hela tiden behöver vara dedikerad - "walk the talk". Det betyder att jag behöver arbeta med mig själv först för att kunna hjälpa andra. Jag behöver vara sann och vara en förebild. Jag behöver leda vägen, visa vart vi ska och då behöver jag har gått där innan. Det är dock viktigt att förstå att jag bara kan leda dig, du behöver göra jobbet själv (du måste gå själv, jag kan inte bära dig).

Förutom att det hela tiden utvecklar mig så utvecklar det också sanayogan och min coachning. Elever och klienter som har varit med många år kan skriva under på denna utveckling och de kan också se det på sina egna resultat. Jag kan med andra ord aldrig sluta att utvecklas och arbeta med mig själv och det är så bra!

Sanayoga med livsstilen och egenvården är ett livslångt projekt och inget man bara gör en period. Det bli med tiden bara bättre och bättre och en livsstil som man inte kan tänka sig vara utan. De som verkligen lyckas oavsett vad de vill uppnå slutar aldrig!

För mig så har sanayoga och en holistisk livsstil förändrat hela mitt liv på alla plan. Saker jag kan räkna upp är bl.a: gladare, tryggare i mig själv, starkare fysiskt, starkare mentalt, mer hjärtstyrd, starkare intuition, friskare, piggare etc. Jag kan också bocka av flera saker som bara varit drömmar och som jag idag har uppnått.

Det som är mest spännande av allt är att det aldrig tar slut! Det finns så mycket kvar att upptäcka och uppnå. Varje ny dag är en ny möjlighet och det är alltid jag själv som väljer vad jag skall tänka om den. Förändring är så viktigt för ingeting ändras om ingenting ändras. Det är därför som vi har ett nytt grundtema varje månad och nya rörelser varje vecka. Det finns alltid något nytt att arbeta med eller som jag brukar säga "studera".

Så mitt tips till dig är:

  1. Tag ett beslut med vad du vill.
  2. Arbeta med detta varje dag.
  3. Fortsätt även när du möter motstånd.
  4. Släpp taget om gamla programmeringar.
  5. Sluta söka och håll fast vid ditt beslut även när det känns tungt.

Kram Hanna 💟 

Close

Låt oss ta sunda steg tillsammans

Fyll i dina uppgifter nedan så får du vårt nyhetsbrev